Ja mam zrobione gniazdko na murze, tam wtykam wtyczkę. Uważaj aby podłączenie nie było partyzantką a bezpieczne, bo od tego zależy nasze zdrowie. Z prądem nie ma żartów. Takie coś trzeba przewidzieć już w fazie projektowania oświetlenia ogrodowego.
Niedopuszczalne jest motanie gniazdka i wtyczki reklamówką i położenie kamienia. Tak się robić nie powinno.
Ja mam zrobione gniazdko na murze, tam wtykam kontakt. Uważaj aby podłączenie nie było partyzantką a bezpieczne, bo od tego zależy nasze zdrowie. Z prądem nie ma żartów. Takie coś trzeba przewidzieć już w fazie projektowania oświetlenia ogrodowego.
Nie dopuszczalne jest motanie gniazdka i wtyczki reklamówką i położenie kamienia. Tak się robić nie powinno.
Uwielbiam te ujęcia gdzie w kolejnych realizacjach rośliny pogrupowane stoją na baczność i czekają na posadzenie - ta rozplenica z tyłu ma piękne prawie czarne kłosy..
Nie wiem co z czym ma się zgadzac, ale tak mi się narysowało, żebys zobaczyła prostą kreskę. Nie rysuj takich rzutów, tylko rzut z góry, na tym całkiem źle się maluje
Piasek pod spodem działa jak drenaż w donicy, odprowadza wodę i nic nie zostaje, przecież dna tu nawet nie ma, więc woda jak na pustyni - brak. Biedne te świerki
Wygląda tak, jakbyś je w Egipcie posadził na pustyni i zapomniał. Kory powinno być więcej, po całości rabaty.