Długo mnie nie było na forum i sporo by opowiadać na ten temat ale zostańmy przy ogrodzie. Z aparatem ostatnio nie jest mi po drodze więc zdjęć jak na lekarstwo, mam tylko te zrobione wczoraj.
Kompozycje w donicach już bardzo jesienne, kolorów na rabatach coraz mniej, trawnik rośnie coraz wolniej a poranne i wieczorne temperatury zapowiadają zmianę pory roku.
Czytam na forum, że do Was zagląda już jesień. U mnie nie ma jeszcze jej śladów.
Może tylko słońce słabiej grzeje i dzień krótszy. Ale liście i kwiaty trzymają letni fason.
Danuś, wklejam zdjęcie mojego domku. Możesz na nim zobaczyć wysokość dachu i spad (wszystko jest zgodnie z przepisami). Nasz R.O.D. strzeże prawa i porządku
Widzisz okienko na piętrze? W środku, przy oknie stoi sosnowe biureczko, siedzę teraz przy nim i piszę do Ciebie
Dopiero pytałam czy zielnik podlega jakimś zmianom, a tu taka decyzja, zaskoczyła mnie, ale skoro tam ziemia bardzo dobra to różom będzie lepiej.
Nie umiem tak całkiem rozpoznać ale chyba właśnie ten olszewnik kminkolistny się u mnie wysiał, na początku myślałam, że to jakaś zagubiona pietruszka.
Mam pytanie, czy ta fotka jest z sierpnia, mam podobny krwiściąg ale w lipcu już zakończył kwitnienie.