Są specjalne podłoża do róż - jeśli chcesz to możesz takie zakupić Ale nawet jak posadzisz w zwykłą ziemie z worka to też będzie OK Bryłę zostaw w spokoju - tak jak rosła w pojemniku tak ją posadź
Przywrotniki rosną jak głupie - od Alinki dostałem w 2012 wielką sadzonkę - teraz mam takich sadzonek kilkanaście Te potttfory zarosły mi róże i inne byliny - nawet świerki pochłonęły
Dom na szczęście możemy zmieniać i ciągle to robimy, bo co chwilę coś wymaga remontu - taki już urok starych domów
Jeśli Ci się chce to możesz je cieniować, zwłaszcza w upalne dni. Myślę, że te sezony o których pisała Halina to lata Cisy są wybredne pod tym względem
Teraz iglaków nie tniemy, czekamy z cięciem do czerwca. Bardzo dobrze, że przygotowałeś ziemię - myślę, że nawożenie nawet nie jest konieczne. Jeśli chcesz to możesz je spryskać pinivitem albo florovitem - jednak zmniejszyłbym zalecaną dawkę, żeby nie przedobrzyć.
po pierwsze gratulacje!!!! z powodu matury i ogrodu oczywiście. Podglądam i się nie udzielam ale zdjęcia przepiękne robisz.
Po drugie przychodzę za sprawą, czy można w jakiś magiczny sposób ściągnąć zdjęcia umieszczone na ogrodowisku. Szukałam ale mi się nie udało znaleźć. Straciłam zdjęcia a chciałabym zrobić porównania, czy da się ściągnąć?
Z góry dzięĸuję za pomoc
Pszczółko - kiedyś muszę wrócić do ogrodów angielskich Ale mam teraz inne priorytety
A dom ma historię, budowali go moi pradziadkowie - lub prapradziadkowie? Chyba to drugie