dzieje się kilka dni temu zaczeli jak było ciepło ,a od dziś robią na całego
projet mam od Andy taki
na przód i bok
troszkę inaczej ścieżka biegnie ,bo to na żywo ustawiane
a może tą rabatę pod ogrodzeniem zrobić na szerokość tak żeby studnia w niej była a nie taki cycek?
i tam bliżej studni grupkami (gęściej) daniki lub kosodrzewiny i potem im bliżej chodnika tym luźniej te zimozielone i poprzeplatać lawendą i co tam jeszcze wymyślisz?
nie słyszałam o occie, spróbuję
mnie to najbardziej wkurzało wymienianie wszystkiego non stop, pościel ręczniki a za chwilę znowu ze szkoły przyniosła :/
przyczepkę to mogę za darmo pożyczyć ale odległość 300km to chyba troszkę za daleko Najgorsze jest to ,że z platanem jest podobnie. Nigdzie w mojej okolicy nie ma Znalazłam jakieś 100 km ode mnie i to oba gumballa i alphens glob I jak już miałabym jechać to nie wiem o którego.... szukam dalej.
Myślicie ,że w weekend mogę sadzić limki ? Boje się o nie w garażu . Wolałabym mieć je już w ziemi. Ma być ok 9 stopni...
Teraz w te pieniądze wszy luksusy. Moje dzieci miały regularnie co 2 tygodnie były takie środki że śmierdzialo na odległość trzeba było siedzieć kilka godzin z tym na głowie. Wszyskie dzieci na klatce miały nikt się nie przyznał jedno od drugiego dostawało tego świństwo.
Teraz w aptece kupujesz smaruje zmywacz i po krzyku.
Trzeba dzieciom profilaktycznie pluskać raz w tygodniu octem i będzie dobrze.