Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 14:46, 21 mar 2018

Może zasłoni choć do końca nie wiem , to nie moje okno a myślisz,że to wizualnie będzie nie dobrze?,czy że tylko zasłoni widok z okna?
Chyba bym chciała delikatnie coś zimozielonego ale mam pustkę
Margerytka40 14:52, 21 mar 2018

Monia81 napisał(a)

Asiu brawa dla Ciebie za tą konsekwencję dołączę do Ciebie- w grupie raźniej bo konsekwentnie jeszcze nic nie kupiłam i nawet dobrze mi z tym...

Monika ja już w życiu tyle nieprzemyślanych zakupów ogrodowych zrobiłam z którymi tylko kłopot był gdzie to wsadzić że teraz wolę poplanować co i gdzie i trzymać się tego
Anda 15:00, 21 mar 2018

Wg mnie rozmieszczenie jest dobre

Mandarin jednak nie bedzie?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Margerytka40 15:06, 21 mar 2018

Anda napisał(a)
Wg mnie rozmieszczenie jest dobre

Mandarin jednak nie bedzie?

Dzięki Ewa ,z Mandarin chyba póki co zrezygnuję ,już i tak dużo tych róż mi wyszło a chciałabym miejsce na byliny i trawy. Dobrze ,że może być,wiem czego się trzymać. Teraz reszta
Margerytka40 15:14, 21 mar 2018

A gdzie kupujecie róże? Rozglądałam się trochę celem sprawdzenia dostępności i znalazłam jedną szkółkę ,gdzie wszystkie są i z gołym korzeniem i w pojemnikach. Cenowo przy tej ilości sporo mi wyjdzie ,załapałabym się nawet na jakiś rabat ale sumka całkiem ,całkiem. Tak bardzo mnie to nie dziwi bo to odmiany z adr więc chyba tanio się nie kupi
Anda 16:14, 21 mar 2018

Austinki ogolnie sa dosc drogie, bo hodowcy musza placic licencje Austinowi.

Kiedy chcesz je sadzic? Bo jesli dopiero latem, to warto wziac w pojemniku, juz kwitnace. Unikniesz wtedy niepotrzebnych pomylek.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Margerytka40 17:03, 21 mar 2018

Anda napisał(a)
Austinki ogolnie sa dosc drogie, bo hodowcy musza placic licencje Austinowi.

Kiedy chcesz je sadzic? Bo jesli dopiero latem, to warto wziac w pojemniku, juz kwitnace. Unikniesz wtedy niepotrzebnych pomylek.

Nie wiem jak to się ułoży,tego miejsca miałam w tym roku jeszcze nie ruszać ale korci mnie ta rabata. Może w międzyczasie uda się coś tu ruszyć. Jak zdążę do lata żeby choć róże już wsadzić to zamówię latem a jak nie to chyba dopiero na przyszły sezon.
anna_t 17:06, 21 mar 2018

nasza Renia założyła sklep internetowy z różami spójrz może ma coś w twoich kolorach, ja pomponelle od niej biorę
kasja83 17:57, 21 mar 2018

Margerytka40 napisał(a)

Monika ja już w życiu tyle nieprzemyślanych zakupów ogrodowych zrobiłam z którymi tylko kłopot był gdzie to wsadzić że teraz wolę poplanować co i gdzie i trzymać się tego

O to to to...teraz rozdaję wszystkie nieplanowane chcieje.
Kasya 18:00, 21 mar 2018

anna_t napisał(a)
nasza Renia założyła sklep internetowy z różami spójrz może ma coś w twoich kolorach, ja pomponelle od niej biorę

O właśnie miałam przypomnieć ale mnie ubieglas