Po długich poszukiwaniach udało mi się znaleźć kartę pamięci w ... piekarniku Barbie - dzieci są słodkie, szkoda że niektórych innych rzeczy szukam bezowocnie od dawna.
Rozplenica Karley Rose
Jeszcze od strony tarasu, tam wciąż sie sadzi.:
Tutaj placyk, nie dokonczony od przodu. w tym roku dosadzone 2 Nigry niezbyt bujne.
Lasek brzozowy i rozplenica Hameln:
Te żurawki Carmel tu widoczne wysadzę, za dużo maja słońca i nie apsuja kolorystycznie.
Ale zaniedbałam swój wąteczek zalatana jestem bo muszę przygotować się do wyjazdu i ogród na 3 tygodniową nieobecność jadę z dzieciami nad morze do sanatorium! Mam nadzieję że będzie fajnie!
A teraz odpowiadam
na początku miałam ich nie sadzić ale to był prezent i fajnie w sumie wyszło. tajemnica.... to rozplenica Hameln, była sadzona na jesieni a na wiosnę przesadzana.
dzięki Domi! A Jola to od razu chciałabym wszystko wiedzieć! To będzie moja tajemnica
Alu, muszę Cię rozczarować! To ja dołki kopię i taczki pcham...i nawet swoją taczkę już mam!
Ciekawa jestem, jak Wy te wszystkie siewki rozpoznajecie ja nie wiem czy to chwast czy cos usilnie chce żyć Chyba, powtarzam, chyba mam siewki szałwii, wydaje mi się, że rozplenica mi się wysiała Mozliwe to?