uczę się ogrodu..ograniczam ile "wlezie"..rewolucja trwa i dobrze,że mąż wspiera i wykopuje,co mu każę) wczoraj wykopana aronia..brak miejsca..to jedyny powód.
Warzywniak od rabaty bylinowej pasuje oddzielić cisem grabem lub bukiem purpurowym, Szczelny ekranik, pieknie ucięty. ciągle dąż do minimmalizowania ilości gatunków i zwiększenia plam.
Warzywniak od rabaty bylinowej pasuje oddzielić cisem grabem lub bukiem purpurowym, Szczelny ekranik, pieknie ucięty. ciągle dąż do minimmalizowania ilości gatunków i zwiększenia plam.
Inne żurawki albo więcej tego co masz. Nie rób za dużo gatunków tutaj. PO prostu rozmnóż więcej tego co już nasadziłaś. Trzemielinę,. różowe żurawki, carexów więcej, Hakonechloa macra.
Dobrze, że posłuchałaś mojej ardy żeby wyciepać trochę krzewów, ale jeszcze za duzo zostało
Mazan i Gardenarium.
Dzięki za opieprz i cenne wskazówki
Wszystkie te zabiegi robiłem wg.wskazówek właścicielki sklepu ogrodniczego.
Co do agroszmaty to celowo jej nie kładłem.
Podsumowując: Zrobić porządek z trawą, nie pryskać na grzyba, nie sypać nawozu jesiennego (nawet magnezu?), tylko podlewanie. Jak myślicie wykaraskają się?
ps. Gardenarium - super ogród.
Ja zacytowałąm niewłaściwie Twoją wypowiedź, która była właściwa. Nie powinnam ciebie cytować. Moja pomyłka.
To chyba rozchodnik Jose Aubergine, jest świetny, intensywnie rozmnażam bo chcę mieć go duuużo
Nie wiem o jakim zdjęciu było tutaj mówione, jak wiesz Izoldo to wklej to zdjęcie z bordową pięknością. Mój cel jest zupełnie inny, a ponieważ tej nocy nie spałam to wszystko jest możliwe i po prostu nie wiem gdzie ta bordowa piękność, a ciebie zacytowałam przez pomyłkę.