Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Leśne Wzgórze 13:05, 16 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Pięknie masz - i jeszcze to słońce - choć na chwilę je miałaś

taaaak dzień zapowiadał się pięknie....
teraz uciekam, ale otworzyłam sobie zakładkę z Twoim ogrodem i będę czytać jak matura Ci poszła
Leśne Wzgórze 12:58, 16 maj 2014

Do góry
Pięknie masz - i jeszcze to słońce - choć na chwilę je miałaś
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:53, 16 maj 2014

Do góry
Kasya napisał(a)
Fajnie miec widok na rzeczkę to jakas duza czy strumyk ?

Teraz jest duuuża...Ale ogólnie to taki górski potok
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:46, 16 maj 2014

Do góry
Wątpię... Mieszkam kilkanaście metrów od rzeki, ale dzieli nas wysoka i szeroka skarpa.... Woda musiałaby się podnieść o jakieś trzy metry, a do tego trzeba by było tsunami Także ok
Ogród u stóp klasztoru 09:40, 16 maj 2014

Do góry
alinak napisał(a)
tak własnie myślę za każdym razem jak wjeżdżam do bramy .tawułka fajnie się sprawdziła ...ale chyba chciałabym mieć tam coś zimozielonego ....może bukszpany ...i zaś cięcie co roku ...buuu. mam za małą głowę do tej skarpy ...

Chyba, że dorwiesz trzmieliny na pniu i posadzisz je w tawułach Te też trzeba ciąć, ale idzie łatwiej niż z bukszpanami
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:35, 16 maj 2014

Do góry
Macham do Was U mnie nie przestaje padać... Rzeka, której normalnie nie widzę z okna, jest dziś aż za dobrze widoczna... Czyli podniosła się przez noc o co najmniej pół metra....
Co z tym ogródeczkiem począć 08:18, 16 maj 2014

Do góry
Tess napisał(a)

O, jakaś nowa metoda antykoncepcji?

Tesiu a cooooo....nie znałaś takiej ?????

Magda70 napisał(a)

No widzisz...a Ewka zazdrosna i jeszcze eMa chce w kojcu zamknąć...

Madziu to nie z zazdrości ,ja się bojam o niego

AlKa napisał(a)
Nie możliwe jesteście Metoda wypluj do zapamiętania

Ja bym Ci nie radziła jej stosować

Mala_Mi napisał(a)
Też idę spać, bo moje 30 kg strsze już sie położyło

Aniu .............!!!!! co chcesz od Niego ?????

Sebek napisał(a)
Co ja czytam??
Jak będziesz robić zjazd to chyba przyjadę - tylko średnią córkę widziałem, ale jak potencjalny teść ma szansę otworzyć własny bank ( jeszcze nie otwarty, a klientki już są ) i udzielać w nim różnego rodzaju "produktów i usług bankowych" - do tego jeszcze taka potencjalna teściowa - to fiesz Oczywiście nie biorę szansy na trafienie teściowej do wariatkowa.....no gdzieżby znowu

Sebek ja zrobię zjazd jak będę miała nowy dom i ogród ,a wtedy Ty już najprawdopodobniej będziesz już Panem w starszym wieku .
Chociaż jak mój mąż ma taki interes rozkręcić (no wiesz o tej bankowości mówię ) to może szybciej się tego domu dorobię
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 01:49, 16 maj 2014

Do góry
Sebek właśnie skończyłam oglądać To skomplikowane- już dawno chciałam go obejrzeć ale się nie składało.Teraz daliście mi impuls . Super film, uwielbiam Meryl Streep. Ale owszem uśmiałam się w trakcie ale i popłakałam (tak właśnie mam, że płaczę na filmach )A ogród warzywny przecudowny- ja taki chcę !!!!. Pozdrawiam
Ogrodowy spektakl trwa ... 23:29, 15 maj 2014

Do góry
Pięknie jest - ilość orlików mnie powaliła Ale te czarne...mają w sobie to coś!
Ania i róże i cała reszta :) 23:26, 15 maj 2014

Do góry
Ale cudne zdjęcia
Co z tym ogródeczkiem począć 23:22, 15 maj 2014

Do góry
Co ja czytam??
Jak będziesz robić zjazd to chyba przyjadę - tylko średnią córkę widziałem, ale jak potencjalny teść ma szansę otworzyć własny bank ( jeszcze nie otwarty, a klientki już są ) i udzielać w nim różnego rodzaju "produktów i usług bankowych" - do tego jeszcze taka potencjalna teściowa - to fiesz Oczywiście nie biorę szansy na trafienie teściowej do wariatkowa.....no gdzieżby znowu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:59, 15 maj 2014

Do góry
Nazwy środków się mi nie mylą....choć swego czasu Larvanem i Dursban to było dla mnie to samo....Nawet nie chcę wiedzieć ile forumowiczów wtedy wprowadziłem w błąd
A To skomplikowane teraz chyba nigdzie nie leci...Ale na necie jest
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:49, 15 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Co za ffffstyd - zapadam się pod ziemię Łatwo będzie, bo na trawniku stoi woda to ziemia wciągnie mnie raz dwa.... Jak przestanie padać to muszę zrobić opryski na grzyba.... Tylko najpierw muszę kupić Topsin...

Ja dzisiaj większy fffstyd zrobiłam . wpadam do ogrodniczego i walę prosto z mostu ...calypso na grzyba proszę ..najlepiej dwa od razu ...cisza zapanowała . pani głupią minę zrobiła ..ja oczywiście znawca ..pytam ..co ? nie ma ?...pani cisza ..ale jak że co na grzyba , czy na robaki ? .ja - oczywiście że na grzyba..
.no cóż dobrze że moje zawodowe wymądrzanie w tym punkcie straciło pewność siebie i pani w końcu mądrale zakopała w ziemię ...na grzyba to proszę pani kupić można topsin ..jakby co ......
.to był dopiero fffstyd ..jak stąd do Rzymu , ale Topsin zakupiony .
Ogród u stóp klasztoru 22:48, 15 maj 2014

Do góry
alinak napisał(a)
SEBEK .....szukaj i daj znać ..wszak ty najbliżej jesteś ...aż wstyd . że jeszcze u ciebie nie byłam ...wproszę się jak już dostaniesz dyplom maturalny . kanciki już zaczęłam poprawiać w tym roku , ale teraz po tych deszczach to długo jeszcze reszta będzie czekać . na mokrym nie da się z nimi działać, a po za tym z racji rychło nadchodzącej STAROŚCI pracę w ogrodzie ważę już teraz na dekagramy a nie na kilogramy ...

Nom...teraz Ty masz powód do wstydu Oczywiście zapraszam
Starość to pojęcie względne Robiąc killera z Ewką zawsze stwierdzam, że mam metabolizm 90-latka

Co do skarpy to może po prostu wytnij te kulki do końca i dosadź wpuść na ich terytorium tawuły - będzie fajnie wyglądać taki dywan
Ogród Sylwii od początku cz.II 22:41, 15 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Teraz jest fajna pora na zastosowanie Dursbanu, bo jest mokro i głęboko dotrze - pomyśl o tym Bo szkoda tych roślin

No mam ten Dursban bo stosowałam w zeszłym roku , nie zadziałał .... Spróbuję ponownie dzięki za słowo
Ogród Sylwii od początku cz.II 22:39, 15 maj 2014

Do góry
Teraz jest fajna pora na zastosowanie Dursbanu, bo jest mokro i głęboko dotrze - pomyśl o tym Bo szkoda tych roślin
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:34, 15 maj 2014

Do góry
agatanowa napisał(a)
I jeszcze jaki opis: "Dwoje rozwodników decyduje się na podtrzymanie seksualnej relacji pomimo związków z nowymi partnerami."

Zwykle bywa na odwrót... Z nowymi partnerami utrzymuje się relacje seksualne, a ze starymi wszelkie inne

Relacje Jane z mężem jak można się po tytule domyślić....siem komplikują
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:32, 15 maj 2014

Do góry
agatanowa napisał(a)
Sebek, było walić od razu, że "to skomplikowane" jest z Meryl Streep! Od razu się zaciekawiłąm i nawet chciałabym obejrzeć, bo kobietę wielbię cała sobą.

Na cda.pl fajnie idzie

Do góry
Sebek napisał(a)

Większe skandale przeżyłem, więc ten nawet mnie jakoś bardzo nie poruszył ...

O cholera! To Ty wiele jużeś doświadczył!

Ale wytknąć wytknąłeś mi, choć niby nieporuszający ten skandal

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Sebek dobrze, że brzydka pogoda bo z trzymaniem kciuków nic nie można robić

Kciuki rozluźniamy do wtorku Po polskim chyba zrobię sobie wypad po kffiatki jednoroczne do donic....No bo ile można oglądać bratki i stokrotki - nawet jeśli kwitną bosssko
Sebuśkam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies