Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 18:58, 11 paź 2016

Do góry
To koniecznie wianek zrob to najlepiej pomaga
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 18:56, 11 paź 2016

Do góry
No wiesz Marzenko, że dziś siedziałam i patrzyłam na ten swój wianek, wisi od wiosny... nawet jakiś pomysł mam. Albo mech i coś tam, albo wężykiem rośliny na podkładzie...mam jakieś wizję, ale chęci brak. Generalnie jestem w depresji.
Tu ma być ogród :) 17:50, 11 paź 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

No ciekawa jestem czy będzie pinezka, ja też się nakombinowałam jakby wianek przywiesić i jak już miałam próby czynić i wlazłam na drabinkę okazało się, że jest ta pinezka, która załatwiła wszystko

Pinezek brak, ale są otworki, także coś się wykombinuje
Tu ma być ogród :) 17:43, 11 paź 2016

Do góry
Kamajla napisał(a)
ładne wypatrzyłaś. Idę luknąć, czy też mam o co zaczepić wianek. Może jak już będę wiedziała, że mam o co, to ten wianek w końcu się pojawi

No ciekawa jestem czy będzie pinezka, ja też się nakombinowałam jakby wianek przywiesić i jak już miałam próby czynić i wlazłam na drabinkę okazało się, że jest ta pinezka, która załatwiła wszystko
Tu ma być ogród :) 17:26, 11 paź 2016

Do góry
ładne wypatrzyłaś. Idę luknąć, czy też mam o co zaczepić wianek. Może jak już będę wiedziała, że mam o co, to ten wianek w końcu się pojawi
Tu ma być ogród :) 17:17, 11 paź 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Edyta do czego ta hemoglobina? Jak ma działać? Mam trochę zaległości na forum, nie spotkałam się z informacją.

1000 cebulowych robi wrażenie. Pięknie będzie jak zwykle
U mnie w tym roku trochę ponad 500. I tak chciałam mniej, ale jakoś wyszło tyle

Mam pytanie - wiesz może jak najlepiej umocować wianek na metalowych drzwiach?

Odnośnie hemoglobiny zaraz wkleję moje kompendium wiedzy
Widzisz, a ja miałam mieć mniej cebulowych w tym roku i też jakoś tak wyszło, że jest więcej

Co do wieszania wianka, ja mam drewniane drzwi i na środku u góry blisko uszczelki jest taka pinezka, ja o nią zaczepiam żyłkę - sprawdź, może też tak masz.

Sorki, że nie przygotowałam się do zdjęcia i tyle kurzu

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:20, 11 paź 2016

Do góry
a ten wianek makowy miodzio
https://pl.pinterest.com/pin/316940892508327254/
Tu ma być ogród :) 10:38, 11 paź 2016

Do góry
Edyta do czego ta hemoglobina? Jak ma działać? Mam trochę zaległości na forum, nie spotkałam się z informacją.

1000 cebulowych robi wrażenie. Pięknie będzie jak zwykle
U mnie w tym roku trochę ponad 500. I tak chciałam mniej, ale jakoś wyszło tyle

Mam pytanie - wiesz może jak najlepiej umocować wianek na metalowych drzwiach?
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 09:15, 11 paź 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

A miałabyś inne miejsce na nie?

Reniu miejsca na doorenbosy nie mam, dlatego zależy mi aby je zostawić i sensownie połączyć, albo, jeżeli przesadzać, to na froncie.....w ostatecznośći trawnik jeszcze duży zostawiony

kasia_w napisał(a)
Ależ się narobiłaś, i to w takim zimnie. Ale gratuluję Piękne z Was dziewczyny Czekam na zdjęcia

Na zimnie i w deszczu, ale jakoś sie uchowałam przed katarem Dziękuję za dziewczyny

Makusia napisał(a)
Aniu- czekam z niecierpliwością na zdjęcia brzóz

No Dziewczyno- kawał roboty za Tobą! Jak Wy to robicie? Motorki w d...macie? czy doba dłuższa u Was?

Juz juz za chwile zdjęcia dam. A Ty wiesz jak mnie po domu nosiło, jak lało i nie mogłam wyjść w moich kaloszkach i pelerynce gajowego na ogród????

aga_pe napisał(a)

o...taki 4 metrowy by mi się przydał. Tylko jak ja to przewiozę? W osobówkę nie wejdzie. Trza pożyczyć busa

Aga, wejdzie - bagażnik otwarty, siedzenia złożone...za taką cenę mogę osobówkę czyścić codziennie...a i jechałam boczną trasą....

Rumianka napisał(a)
Mam na drzwiach takie serducho, jak Twój avatarek... Witaj

Witaj Eliso w moich progach. Śliczny twój wianek - też ostatnio zakupiłam kolejny podkład serca - ale to na 1 Listopada....

Madzenka napisał(a)
Czekam na foty coby podyskutiwać o nasadzeniach. Pokaz bonzaja bo mam watpliwisci

Już za chwilę pokazuję...Do pracy wróciłam, to mam czas na to

kasja83 napisał(a)
Hej pracusiu.Pogoda wątpliwa, a Ty nie próżnujesz..brawo!

Zgadza się, barki bolą mnie od soboty jeszcze dzisiaj, ale jak fajnie, że "ramy" z tyłu są

makadamia napisał(a)

To chyba i ja zastosuję tą metodę, bo mi nic nie wschodzi

Asiu ale teraz zaczynam modły o słoneczko Lubię melancholijne dni, ale góra 2-3 z rzędu a nie drugi tydzień!!!!
Wichrowe wzgórze 16:35, 09 paź 2016

Do góry
Wianek bajeczny
Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum 11:02, 07 paź 2016

Do góry
w poniedzialek na targu kupilismy serduszko, troche je przyozdobilam i zastapilo chmielowy wianek.

a moze musze jeszcze toche je przyozdobic na zdjeciu dopiero widac, ze za malo
Typografia ogrodu 20:59, 06 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Zakupy świąteczne poczynione - a niech mnie

Wianek piękny - dostojny
ale gdzie świąteczne.nie imputuj mi tu
Ja róże i znicze kupowałam
Typografia ogrodu 18:30, 06 paź 2016

Do góry
Zakupy świąteczne poczynione - a niech mnie

Wianek piękny - dostojny
Typografia ogrodu 18:29, 06 paź 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
znam dobrzebosobe która mnie o ten wieniec poprosiła więc robiłam wianek znmysla o jej guście
Poza tym już nieraz robiłam wieńce pod konkretne wytyczne i często zupełnie w nie moim guście.ale finalnie to odczucia adresata wianka są najważniejsze

I o to chyba w tym chodzi aby klient był zadowolony Choć raz odmówiłam wykonania zamówienia-różowe donice...
Typografia ogrodu 12:43, 06 paź 2016

Do góry
beta napisał(a)
Super ten wianek☺domyślam się ze rączki swiezbily żeby coś od siebie dodać
znam dobrzebosobe która mnie o ten wieniec poprosiła więc robiłam wianek znmysla o jej guście
Poza tym już nieraz robiłam wieńce pod konkretne wytyczne i często zupełnie w nie moim guście.ale finalnie to odczucia adresata wianka są najważniejsze
Typografia ogrodu 12:21, 06 paź 2016

Do góry
Super ten wianek☺domyślam się ze rączki swiezbily żeby coś od siebie dodać
Tu ma być ogród :) 11:29, 06 paź 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
trzydziestka
Wianek na święto zmarłych ale tym razem zupełnie inny bo patriotyczny.dla powstańca wielkopolskiego z róż wg zamowienia. Ale już gotowy i mam nadzieję że się spodoba

A to poważna sprawa, w domu robisz?

Ciekawe masz zamówienia, zaraz ide zobaczyc, czy zdjeciami się podzieliłaś.
Tu ma być ogród :) 08:50, 06 paź 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Ale Ci fajnie, lubimy zakupy! Wianki jesienne czy już zimowe?
Jaka impreza się szykuje?
trzydziestka
Wianek na święto zmarłych ale tym razem zupełnie inny bo patriotyczny.dla powstańca wielkopolskiego z róż wg zamowienia. Ale już gotowy i mam nadzieję że się spodoba
Moja bajka 21:13, 03 paź 2016

Do góry
i miechunka od Kasi - cudowne lampioniki . Przytuliła się do paproci

kupiony w sobotę miniaturowy rodek. Niestety bezimienny.

taki wianek zrobiłam

W moim małym ogródeczku - Dorota 00:33, 28 wrz 2016

Do góry
Dorotka! baaardzo dziękuję dziś dotarła. tylko roślinki ususzone na suszkę, włożyłam do wody może coś odżyje bo korzenie to pędzle. Dobrze że są nasionka.
Potem napisze na pv.

Trafiłam na Twój zrodzony się pomysł, gniazdko z wianka z ptaszkami i koralami super pomysł. Ciągle zachwycasz czymś nowym
w wolnym czasie kopiuję, mam taki sam wianek, ptaszki też się znajdą, jarzębina rośnie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies