No wiesz Marzenko, że dziś siedziałam i patrzyłam na ten swój wianek, wisi od wiosny... nawet jakiś pomysł mam. Albo mech i coś tam, albo wężykiem rośliny na podkładzie...mam jakieś wizję, ale chęci brak. Generalnie jestem w depresji.
No ciekawa jestem czy będzie pinezka, ja też się nakombinowałam jakby wianek przywiesić i jak już miałam próby czynić i wlazłam na drabinkę okazało się, że jest ta pinezka, która załatwiła wszystko
Odnośnie hemoglobiny zaraz wkleję moje kompendium wiedzy
Widzisz, a ja miałam mieć mniej cebulowych w tym roku i też jakoś tak wyszło, że jest więcej
Co do wieszania wianka, ja mam drewniane drzwi i na środku u góry blisko uszczelki jest taka pinezka, ja o nią zaczepiam żyłkę - sprawdź, może też tak masz.
Sorki, że nie przygotowałam się do zdjęcia i tyle kurzu
Reniu miejsca na doorenbosy nie mam, dlatego zależy mi aby je zostawić i sensownie połączyć, albo, jeżeli przesadzać, to na froncie.....w ostatecznośći trawnik jeszcze duży zostawiony
Na zimnie i w deszczu, ale jakoś sie uchowałam przed katarem Dziękuję za dziewczyny
Juz juz za chwile zdjęcia dam. A Ty wiesz jak mnie po domu nosiło, jak lało i nie mogłam wyjść w moich kaloszkach i pelerynce gajowego na ogród????
Aga, wejdzie - bagażnik otwarty, siedzenia złożone...za taką cenę mogę osobówkę czyścić codziennie...a i jechałam boczną trasą....
Witaj Eliso w moich progach. Śliczny twój wianek - też ostatnio zakupiłam kolejny podkład serca - ale to na 1 Listopada....
Już za chwilę pokazuję...Do pracy wróciłam, to mam czas na to
Zgadza się, barki bolą mnie od soboty jeszcze dzisiaj, ale jak fajnie, że "ramy" z tyłu są
Asiu ale teraz zaczynam modły o słoneczko Lubię melancholijne dni, ale góra 2-3 z rzędu a nie drugi tydzień!!!!
w poniedzialek na targu kupilismy serduszko, troche je przyozdobilam i zastapilo chmielowy wianek.
a moze musze jeszcze toche je przyozdobic na zdjeciu dopiero widac, ze za malo
znam dobrzebosobe która mnie o ten wieniec poprosiła więc robiłam wianek znmysla o jej guście
Poza tym już nieraz robiłam wieńce pod konkretne wytyczne i często zupełnie w nie moim guście.ale finalnie to odczucia adresata wianka są najważniejsze
trzydziestka
Wianek na święto zmarłych ale tym razem zupełnie inny bo patriotyczny.dla powstańca wielkopolskiego z róż wg zamowienia. Ale już gotowy i mam nadzieję że się spodoba
Dorotka! baaardzo dziękuję dziś dotarła. tylko roślinki ususzone na suszkę, włożyłam do wody może coś odżyje bo korzenie to pędzle. Dobrze że są nasionka.
Potem napisze na pv.
Trafiłam na Twój zrodzony się pomysł, gniazdko z wianka z ptaszkami i koralami super pomysł. Ciągle zachwycasz czymś nowym
w wolnym czasie kopiuję, mam taki sam wianek, ptaszki też się znajdą, jarzębina rośnie