Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Madzenka 18:38, 11 paź 2016

Deszczowa pogada nastraja i mnie wyjątkowo nostalgicznie. Zwykle tak jest w listopadzie, w tym roku mamy wyjątkowo brzydki poczatek października. Na szczęscie zapowiadaja poprawę pogody. Może poprawisz sobie i nam nastrój pieknymi jesiennymi wiankami?
Gardenarium 18:56, 11 paź 2016

No wiesz Marzenko, że dziś siedziałam i patrzyłam na ten swój wianek, wisi od wiosny... nawet jakiś pomysł mam. Albo mech i coś tam, albo wężykiem rośliny na podkładzie...mam jakieś wizję, ale chęci brak. Generalnie jestem w depresji.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 18:57, 11 paź 2016

Kokesz napisał(a)
A ja przycinam astry w lipcu na ok 10cm nie rosną wtedy takie wysokie i się nie pokładają, tak mi doradził pan od którego je kupowałam.
Pozdrawiam. Renata

Super pomysł, pokazywali to ogrodnicy w Wisley - ale o astrach to nawet nie pomyślałam. Dzięki dobra kobieto.

Instagram Ogrodowiska
violka171 18:58, 11 paź 2016

I ten mocny kolor, wysokie łodygi, aster który podziwiałam w jednym z ogrodów

o ja ...takiego nie widziałam ,cudeńko
spóznione ale szczere życzenia dla Wicia
Basilikum 18:58, 11 paź 2016

To koniecznie wianek zrob to najlepiej pomaga
Gardenarium 19:11, 11 paź 2016

Nie, nie dam rady zdjąć skrzynek spod sufitu. Nie dam. Garaż zawalony, przejść nie można, starocie wszędzie. Rowery. Wkurzona jestem bo śmieci suche zabierają raz na miesiąc - zbyt rzadko, normalnie mam skład śmieci. Szok, walają się wory żółte 8 sztuk, pudła po paczkach, tak mnie to wkurza jak nie wiem co. W dodatku będą się brali za naszą ulicę, pewnie coś poknocą, białego tłucznia na boki nam nasypią, potem zarośnie chwastami i będzie syf.

Na ostatnim zebraniu nie byłam, bom w Anglii przebywała...oj.oj niedobrze. Będę mega wkurzona od tego błota i wykopów

Instagram Ogrodowiska
anna_t 19:18, 11 paź 2016

Danusiu podpowiedz proszę jaki cis najlepszy na kostki wys 50-70cm?
Pszczelarnia 19:20, 11 paź 2016

Gardenarium napisał(a)
Nie, nie dam rady zdjąć skrzynaek spod sufitu. Nie dam. Garaż zawalony, przejść nie można, starocie wszędzie. Rowery. Wkurzona jestem bo śmieci suche zabierają co miesiąc zbyt rzadko, normalnie mam skład śmieci. Szok, walają się wory żółte 8 sztuk, pudła po paczkach, tak mnie to wkurza jak nie wiem co. W dodatku będą się brali za naszą ulicę, pewnie coś poknocą, białego tłucznia na boki nam nasypią, potem zarośnie chwastami i będzie syf.

Na ostatnim zebraniu nie byłam, bom w Anglii przebywała...oj.oj niedobrze. Będę mega wkurzona od tego błota i wykopów

Danuś, wpadnij na Kaiserschmarren - Ta właśnie robi. Ty lubisz jabłkowe klimaty. Pokaż trochę Anglii, porysuj na Forum (Twoje rysunki bardzo, bardzo lubię), jakoś tak pogoda nas przygniotła troszkę.
violka171 19:31, 11 paź 2016

Gardenarium napisał(a)
No wiesz Marzenko, że dziś siedziałam i patrzyłam na ten swój wianek, wisi od wiosny... nawet jakiś pomysł mam. Albo mech i coś tam, albo wężykiem rośliny na podkładzie...mam jakieś wizję, ale chęci brak. Generalnie jestem w depresji.

Danusiu może ten widok zniweczy Twoja depresję i pobudzi do działania
Zielona 21:35, 11 paź 2016

Uuuuu... Depresja u Szefowej? Tyś światłolubna, więc brak słońca i burość za oknem nie pomagają.
Czytam u ulicy. To niesamowite, żeby od tak długiego czasu, przy wielkim zaangażowaniu mieszkańców, sprawa wciąż była tak kontrowersyjna.
Polska... Chyba tylko tu skrzyżowanie z czterech ulic remontowanych w różnych terminach może okazać się zetknięciem czterech różnych wzorów i kolorów bruku...
Trzymam kciuki, by jednak nie zafundowali Wam takiego cyrku, jak zapowiadają.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies