Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Nasz przydomowy ogródek 19:00, 04 maj 2014

Do góry
Zaraz Haniu cosik muszę Ci doradzić
Bez kciuków trudno pieska prowadzić.
Sebek? Ten niech się bierze do nauki
Po cholerę trzymać za niego kciuki.

Bogda? Sama sobie piwska nawarzyła
Projekt Gosi samowolnie zmieniła.
Za Bożenkę mocno trzymać należy
Bo od niej mróz wcale nie zależy.

Za zdrówko często modlitwa pomaga
A ona wysiłku prawie nie wymaga.
Możesz na leżąco zdrowaśki klepać
I na poprawę cierpliwie czekać.

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:51, 04 maj 2014

Do góry
I ja trzymam kciuki Powodzenia Sebek.
Spotkanie w Pisarzowicach - Święto Kwitnących Azalii - maj 2014 16:53, 04 maj 2014

Do góry
Mnie nie będzie, będę się uczyć prezentacji z polskiego Ale będę do Was machać w międzyczasie
Spotkanie w Pisarzowicach - Święto Kwitnących Azalii - maj 2014 08:58, 04 maj 2014

Do góry
Agania napisał(a)
Fajna grupa spotkaniowa się szykuje...............co planujemy najpierw spotkanie i czy najpierw zakupy, w grupach czy osobno............ nie wiem czy godz. 11.00, to nie za wcześnie, jeśli wspólnie zwiedzamy szkółki, to spoko, ale może najpierw zakupy, potem spotkanie , tylko gdzie w kawiarni u Pudełka, czy w herbaciarni w ogrodzie japońskim u młodego Pudełka, ja w herbaciarni nie byłam więc nie chcę proponować, będą osoby z daleka, które nie będą wiedziały, którą szkółkę wybrać, bo jest ich kilka obok siebie, a co dopiero się rozpoznać, tam będą tłumy...............musimy potworzyć grupki, które się znają i się odnajdą i trochę znają już Pisarzowice....żeby resztę odszukać?

Grupa małopolska to
1) Kasiek
2) Grażyna
3) Maria 667
4) Alinak
5) Kondzio
6) Sebek
7) Kalamandyna
8) AniaDS
9) Dajana
10)Gardener27
11) aptu
12) Agania

Grupa małopolska jest spora..............to co proponujecie, tylko mnie nie zlinczujcie, piszcie kto z kim przyjeżdża i jak się odnajdujemy

13) Urszulla( + 6-latek, ktoś weźmie może jakąś pociechę w podobnym wieku)
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:22, 03 maj 2014

Do góry
Irenka - dziękuję za słowa pochwały... cieszą bardzo

Sebek - ten biegun ciepła to chyba gdzieś jest.. ale na pewno nie w Rzeszowie.. przynajmniej nie dziś... wczoraj było pięknie, a dziś ..... brrr..grrr... ohyda.

Ula- jak widać foty trzeba robić jak ładnie, a jak brzydko to oglądać ...

Justyna - mam tam dwa rodzaje czosnków... jakoś nie lubię monotonii i brak kwiecia..

Admeta - no to super.. nic się nie zmarnuje.. jak pieliłam niezliczone ilosci siewek jeżówek , firletek, naparstnic i czort wie jeszcze czego.. to mi sie serce krajało., że tyle dobra idzie na kompost Ale wyjścia nie mam.... za dużo tego dobra Pisałam Bogdzi że mi się serduszki nie wysiewają, żartowałam.. znalazłam sadzonki serduszek.....

Kasiek - program naprawczy musi być... wrzuciłam tak dużo fotek, że kilka dni zasługujecie na spokój..

Andziula - buziaki śle.. u Ciebie też dawno nie byłam, tylko na FB oglądałam .. ale wpadłą mna chwilkę.. wiec zajrzę innym razem i do Ciebie forum

Basiu - w szklarni w tym roku posucha straszna.. tak kiepsko to nigdy nie miałam, ale marchewki troszkę mam.. i to całkiem duża Muminek zobowiązuje

Agata - zawsze jesteś u mnie I zawsze miłe słowa

Ania różana - też mi sie kolorystyka podoba Nawet mi sie to udało.... też sie zachwycam.. a mało kiedy sie zachwycam tym co zrobiłam..

A tera myk, myk uciekam do gościa.. sorki, ale realne przyjaźnie są tez ważne jak te nasze forumowe.. musicie wybaczyć. No i program naprawczy też musi być..
Spotkanie w Pisarzowicach - Święto Kwitnących Azalii - maj 2014 21:49, 03 maj 2014

Do góry
Fajna grupa spotkaniowa się szykuje...............co planujemy najpierw spotkanie i czy najpierw zakupy, w grupach czy osobno............ nie wiem czy godz. 11.00, to nie za wcześnie, jeśli wspólnie zwiedzamy szkółki, to spoko, ale może najpierw zakupy, potem spotkanie , tylko gdzie w kawiarni u Pudełka, czy w herbaciarni w ogrodzie japońskim u młodego Pudełka, ja w herbaciarni nie byłam więc nie chcę proponować, będą osoby z daleka, które nie będą wiedziały, którą szkółkę wybrać, bo jest ich kilka obok siebie, a co dopiero się rozpoznać, tam będą tłumy...............musimy potworzyć grupki, które się znają i się odnajdą i trochę znają już Pisarzowice....żeby resztę odszukać?

Grupa małopolska to
1) Kasiek
2) Grażyna
3) Maria 667
4) Alinak
5) Kondzio
6) Sebek
7) Kalamandyna
8) AniaDS
9) Dajana
10)Gardener27
11) aptu
12) Agania

Grupa małopolska jest spora..............to co proponujecie, tylko mnie nie zlinczujcie, piszcie kto z kim przyjeżdża i jak się odnajdujemy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:48, 03 maj 2014

Do góry
Sebek, trzymam kciuki
O....! 19:37, 03 maj 2014

Do góry
Sebek wywołałeś mnie do odpowiedzi
zaraz umieszczę kilka fotek ...dziękuję za życzenia a Tobie życzę powodzenia na maturze !!!
Mira i Ula dzięki

sukulenty już wyniesione z domu...

moje kółko ying-yang aktualnie...( ale docelowo będzie trochę inaczej...zwłaszcza jak wszystkie rośliny nabiorą wigoru ) Mira, te czerwone tulipany na yang to od Ciebie, piękne są tworzą z innymi cebulowymi czasową ozdobę w formie 'łezki', większą 'łezkę' tworzą azalie japońskie Canzonetta -teraz zaczynają kwitnąć...są posadzone w takich odległościach, że po pewnym czasie zrosną się razem...

a tu moje kółko francuskie...każdy kwartał w obrębie bukszpanowych obwódek zawiera róże okrywowe innego koloru...a tu, gdzie wydaje sie pusto też są już posadzone niedawno róże Sunny Rose i z pewnością w tym sezonie też będą pięknie kwitły (Aniu monte, dzięki za pomoc w wyborze sklepu z różami, tam właśnie je kupiłam), na dalszym planie widać ( tu spłaszczone) kółko ying-yang...

pozdrawiam Was serdecznie !
Ogrodnik Mimo Woli cd 15:29, 03 maj 2014

Do góry
Wróciłem się trochę, ale chyba wrócę się jeszcze nie raz, bo jest booosko Jednak stwierdzam, że Wrocław i Rzeszów to bieguny ciepła
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:42, 03 maj 2014

Do góry
irena_milek napisał(a)

Ale masz oko, mistrz chce byc w cieniu
Robisz relaks przed? Ja uprawialam biegi, kochana Jel. Góra i ulica Urocza, ach ta młodośc

Zmotywowałaś mnie - idę ćwiczyć killera z Ewką
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:31, 03 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Ciofam się i ciofam i pewnie nigdy nie dojdę końca, ale to zdjęcie jest boskie Pozdrawiam Ciebie i mistrza drugiego planu

Ale masz oko, mistrz chce byc w cieniu
Robisz relaks przed? Ja uprawialam biegi, kochana Jel. Góra i ulica Urocza, ach ta młodośc
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:28, 03 maj 2014

Do góry
irena_milek napisał(a)

Ciofam się i ciofam i pewnie nigdy nie dojdę końca, ale to zdjęcie jest boskie Pozdrawiam Ciebie i mistrza drugiego planu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:16, 03 maj 2014

Do góry
Na razie nie dziękuję Pozdrawiam Was
Ogród do kwadratu 10:27, 03 maj 2014

Do góry
Sebek - na zieloną ścianę trzeba jeszcze trochę poczekać... mam nadzieję, że nie zbyt długo

Jagoo - dzięki jeszcze raz. Na razie nie ma czego focić. Tylko kwadraty się pojawiły jako rabaty... nic odkrywczego

Aguś - dziękuję
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:28, 03 maj 2014

Do góry
Sebek ,co mijam kasztany to myślę o twojej maturze ,a więc trzymam kciuki przez najbliższe dni.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 06:51, 03 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Macham do Was, powtarzam epoki literackie i stwierdzam, że mam weltschmerz, bo właśnie jestem przy romantyzmie Potem pewnie będę wyznawcą pragmatyzmu

Dobre
Powodzenia
O....! 20:31, 02 maj 2014

Do góry
Przynajmniej tu nie mam zaległości - cicho tutaj.... Aż za cicho
Wszystkiego najlepszego na urodzinki

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:23, 02 maj 2014

Do góry
Macham do Was, powtarzam epoki literackie i stwierdzam, że mam weltschmerz, bo właśnie jestem przy romantyzmie Potem pewnie będę wyznawcą pragmatyzmu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:25, 02 maj 2014

Do góry
Potrzebne, potrzebne Wasze wsparcie będzie bezcenne
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 12:30, 02 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Cofłem się o 4 strony w minutę, a szczęki pewnie będę szukać kilka następnych - WOW!!!

oj tam oj tam ... dopiero się robi Sebuś ... łam to pióro na maturze trzymamy kciuki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies