Irenka - dziękuję za słowa pochwały... cieszą bardzo
Sebek - ten biegun ciepła to chyba gdzieś jest.. ale na pewno nie w Rzeszowie.. przynajmniej nie dziś... wczoraj było pięknie, a dziś ..... brrr..grrr... ohyda.
Ula- jak widać foty trzeba robić jak ładnie, a jak brzydko to oglądać ...
Justyna - mam tam dwa rodzaje czosnków... jakoś nie lubię monotonii i brak kwiecia..
Admeta - no to super.. nic się nie zmarnuje.. jak pieliłam niezliczone ilosci siewek jeżówek , firletek, naparstnic i czort wie jeszcze czego.. to mi sie serce krajało., że tyle dobra idzie na kompost

Ale wyjścia nie mam.... za dużo tego dobra

Pisałam Bogdzi że mi się serduszki nie wysiewają, żartowałam.. znalazłam sadzonki serduszek.....
Kasiek - program naprawczy musi być... wrzuciłam tak dużo fotek, że kilka dni zasługujecie na spokój..
Andziula - buziaki śle.. u Ciebie też dawno nie byłam, tylko na FB oglądałam .. ale wpadłą mna chwilkę.. wiec zajrzę innym razem i do Ciebie forum
Basiu - w szklarni w tym roku posucha straszna.. tak kiepsko to nigdy nie miałam, ale marchewki troszkę mam.. i to całkiem duża

Muminek zobowiązuje
Agata - zawsze jesteś u mnie

I zawsze miłe słowa
Ania różana - też mi sie kolorystyka podoba

Nawet mi sie to udało.... też sie zachwycam.. a mało kiedy sie zachwycam tym co zrobiłam..
A tera myk, myk uciekam do gościa.. sorki, ale realne przyjaźnie są tez ważne jak te nasze forumowe.. musicie wybaczyć. No i program naprawczy też musi być..
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.