Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród do kwadratu 22:47, 16 kwi 2014

Do góry
Świetny ten wianek - takiego jeszcze na forum nie było
Rododendronowy ogród II. 22:46, 16 kwi 2014

Do góry
Nie nadążam za Twoim wątkiem - a co dopiero będzie po niedzieli?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:39, 16 kwi 2014

Do góry
Widzę, że schodzimy na tematy dotyczące mniej i bardziej zacnych trunków Ja tylko piję napoje z procentami jak mnie ubłagają, więc to też odpada Ale rutinoscorbin mogę brać Jednakże i tak nic nie pobije hortiterapii - jednak ten wariant chyba najdroższy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:11, 16 kwi 2014

Do góry
Anita1978 napisał(a)
Nie martwcie się z tym rutinoscorbinem. Wycofali, bo kontrahent dostarczający jakiś składnik do produkcji przestał,spełniać normy czy coś takiego.....bynajmniej nie jest trujący.... najgorsze sa wszelkie sudafedy gripexy itp.....a ja właśnie spożywam lek naturalny -własnoręcznie wykonaną nalewkę z czarnej porzeczki . (50% ). Więc na zdrowie Sebek!

popieram
ew. butelkę soku z dzikiej róży (zawiera witaminę C) albo drineczek hi hi hi
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:09, 16 kwi 2014

Do góry
Anita1978 napisał(a)
Nie martwcie się z tym rutinoscorbinem. Wycofali, bo kontrahent dostarczający jakiś składnik do produkcji przestał,spełniać normy czy coś takiego.....bynajmniej nie jest trujący.... najgorsze sa wszelkie sudafedy gripexy itp.....a ja właśnie spożywam lek naturalny -własnoręcznie wykonaną nalewkę z czarnej porzeczki . (50% ). Więc na zdrowie Sebek!

No spożywa ....i sama , tylko jak ja mam dać mojemu 17 letniemu Kamilowi taką nalewkę....Jedno jest pewne byłby uradowany.....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:08, 16 kwi 2014

Do góry
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:01, 16 kwi 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Za troskę o moje zdrowie dziękuję - ale spokojnie, za kilka minut już było w porządku - nawet 2,5 godziny na siłowni wytrzymałem Zwalniać nie zamierzam - zakupię sobie najwyżej zapas chusteczek

bo zaraz się pobijemy w trosce o Twoje dobro
hi hi hi
ale masz fanki
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:46, 16 kwi 2014

Do góry
Za troskę o moje zdrowie dziękuję - ale spokojnie, za kilka minut już było w porządku - nawet 2,5 godziny na siłowni wytrzymałem Zwalniać nie zamierzam - zakupię sobie najwyżej zapas chusteczek
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:43, 16 kwi 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)
Sebuś ... fajnie piszesz...
poproszę codzienną relację
może dziennikarstwo?

To chyba fabryka bezrobotnych - na pewno nic związanego z humanistyką nie wybiorę
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:23, 16 kwi 2014

Do góry
Ujrzałem kawałek cisów - piękne okazy A bylinówka poszalała - u mnie nadal widać ziemię
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:21, 16 kwi 2014

Do góry
Kiedyś wypuści - musi

Tak w ogóle pozdrawiam weekendowo - jutro jeszcze tylko angielski i dentysta i zaczynam Święta Co najgorsze nigdzie nie mogę dostać w doniczkach cebulowych typu hiacynty czy żonkile.... A jak już są, to w jakichś skorupkach czy innych plastikach i kosztują majątek....Człowiek sobie pinsuje, myśli który wariant wybrać, a na końcu drogi okazuje się, że nie ma z czego zrobić dekoracji... Foch

A tak w ogóle to dzisiaj miałem dzień pełen turbulencji....Dzień w szkole zaczął się mi krwisto o 7 rano - przebudziłem się migiem - pół korytarza również Efektem była szkolna łazienka jak po zabójstwie, a ja ponoć jestem przemęczony.... No nic, jak już mój nos przestał pozbywać się hemoglobiny to przyszła do nas wychowawczyni z informacją, że dostaliśmy pieniądze na książki i mamy sobie jakieś wybrać....Fundusze jak wiadomo ograniczone i poszaleć nie możemy - cały dzień miałem o czym myśleć Jestem osobą, która książek zbyt dużo nie czyta, a chciałem coś, co mnie zainteresuje.... Jak szliśmy do księgarni to do głowy przyszło mi 50 twarzy Greya.... Ale to ma trzy części, to i tak nie jestem uratowany Jednak nagle przyszło olśnienie W końcu najciemniej pod latarnią.... Zresztą w takim miejscu wpadłem na ten pomysł, bo genialny pomysł zatrzymał mnie na środku drogi Przecież wiadomo, że absolwent technikum ekonomicznego z wpisem do złotej księgi szkoły z pewnością wybierze książkę adekwatną do okazji, która świadczyć będzie o jego elokwencji i oczytaniu.... Poinformowałem koleżanki: Wiem co chcę - Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską. Genialne! Najpierw zapadło dość jednoznaczne pytanie, aczkolwiek nie ośmielę się go tu zamieścić, ale rymuje się z "wolisz" Tak czy inaczej dały mi do zrozumienia, że chyba jednak powinienem wybrać co innego Jesteśmy w księgarni i oczywiście od razu dorwałem swój cel - jednak po obejrzeniu stwierdziłem, że diety z nią i tak nie zrealizuję, a ćwiczę z nią i tak na Youtube W końcu po wielu prośbach ustąpiłem i wybrałem coś bardziej wyszukanego - Fitness dla mężczyzn - w twardej oprawce - jak szaleć to szaleć Coś mi się zdaje, że albo wychowawczyni zabije mnie śmiechem w środę, potem zmartwychwstanę, by dyrektorka na apelu mogła to powtórzyć albo książkę sobie wezmę i jak koleżanka w zeszłym roku podmienię na jakąś co wezmę z domu i oficjalnie dostanę coś normalnego Siem rozpisałem.....Spadam do Was
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:31, 16 kwi 2014

Do góry
Mycie okien - to chyba tylko myjką ciśnieniową z detergentem robicie? Bo połowa Twojego domu to szkło - to inaczej siem chyba nie da?
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 20:06, 16 kwi 2014

Do góry

Mathildis napisał(a)
... Bosska jesteś

trudno się nie zgodzić ... że bardzo dyplomatycznie to ujęłaś ...

paniprzyroda napisał(a)
Chichrałam się już u Ani, ale muszę Ci powiedzieć, że to jest lepsze od torebek na narzędzia

lepsze oj lepsze ... a gdybyś widziała moją absolutnie zadowoloną "mnie: a'la pomysłowy Dobromir gdy te siewki planowałam powtykać dla efektu niebieskiego obłoku ponad (ba ... nawet sobie przyszłościowo obcykałam, że liście będę tym niezapominajkom obcinać żeby ich nie zdemaskowano ) ... chociaż najlepsze to było chyba jednak jak u Małej zobaczyłam,i doczytałam, ze ona sama (znaczy ta roślina nie Ania) robi za brunerę i za niezapominajki ... rozczarowanie przy tym to pikuś

Marzena2007 napisał(a)
Paniprzyroda żeby nie było, ja tez myślałam źe brunnera w niezapominajkach rośnie ale czego oczekiwać o blondynki , ktora rozsady rzodkiewek szukała....

Madżenko ja pojąć nie mogłam jak u was może nie być rozsady rzodkiewki ... i o so chodzi z tym, ze pan popatrzył i tak dalej ... ... i to nie świadczy o IQ ... tego będę się trzymać ...

Mala_Mi napisał(a)
O żesz.... a ja nie blondynka.. i dopiero teraz załapałam co Konstancja miała we w rozumie...
Że brunera rośnie z niezapominajkami.... no teraz to siedzę i płaczę do komputera....

Anek ty to nawet nic nie mów bo to fszystko przez Ciebie ... a wczoraj byłaś zmęczona i do głowy Ci nie przyszło, ze można takiej alpejskiej spekulacji dokonać w kwestii roślinki tak oczywistej ...

Sebek napisał(a)
Iza....wstyd się przyznać.....ja dopiero w ostatnim zdaniu się dowiedziałem, że brunnera właśnie tak kwitnie.....Dziękuję za uświadomienie mi tego, bo bym całe życie żył w błędzie

dziś mogę napisać, że wiem iż brunera zwana jest "niezapominajką kaukaską " ... właśnie ze względu na niebieskie kwiaty ... tylko nie wiem czy w związku z tym wczoraj byłam bliżej czy dalej

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:23, 16 kwi 2014

Do góry
Iza....wstyd się przyznać.....ja dopiero w ostatnim zdaniu się dowiedziałem, że brunnera właśnie tak kwitnie.....Dziękuję za uświadomienie mi tego, bo bym całe życie żył w błędzie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:58, 16 kwi 2014

Do góry
Dziś tylko pada deszcz, jest progres Pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:38, 16 kwi 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Ufff, wróciłem Ale mam do siebie żal, bo modliłem się chyba o wszystko na Jasnej Górze, a zapomniałem o pogodzie.... Teraz mam biało Jakość zdjęcia marna, ale śnieg widać

Fakt, śnieg. Przerażające! Oby święta były takie, jak zapowiadają
Ogród z łezką 08:07, 16 kwi 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Wiosna zachwycająca, ale ta magnolia - kiedyś sobie taką kupię, jak znajdę gdzieś miejsce

U mnie tak Sebuś jest z Nigrą...też ją kiedyś kupię
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:36, 15 kwi 2014

Do góry
Dzisiaj widziałem cały szpaler z tych landrynek - coś niesamowitego Jak w Japonii
Pszczelarnia 21:04, 15 kwi 2014

Do góry
Ostatnio leciał Tajemniczy Ogród - nie byłbym sobą, gdybym nie oglądał
Ogród cioci 20:47, 15 kwi 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Beatko cipciaczki fajna nazwa To czekamy na Bartka

Kindziu co robić jak leje albo sypie?? To działam coś w domu. Zajcowi chyba dobrze bo w ciepełku stoi

Kasiu roślinki ci urosną i motywacja będzie coraz większa. Ja się też szwędam i z nudów dekoracje robię. jeszcze trochę i nawet toaletę jakami ubiorę

Iwonko, Sebek dzięki Jaszcze dwa dni takiej pogody i zacznę wyciągać jaja z lodówki i rozwieszać po domu

A ja jakoś dziś weny nie mam :/
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies