Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Zeta 21:04, 16 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)
Hi hi będziemy lepić bałwana na świeta?

Chyba kurę śnieżną
Sebek 21:21, 16 kwi 2014

Kiedyś wypuści - musi

Tak w ogóle pozdrawiam weekendowo - jutro jeszcze tylko angielski i dentysta i zaczynam Święta Co najgorsze nigdzie nie mogę dostać w doniczkach cebulowych typu hiacynty czy żonkile.... A jak już są, to w jakichś skorupkach czy innych plastikach i kosztują majątek....Człowiek sobie pinsuje, myśli który wariant wybrać, a na końcu drogi okazuje się, że nie ma z czego zrobić dekoracji... Foch

A tak w ogóle to dzisiaj miałem dzień pełen turbulencji....Dzień w szkole zaczął się mi krwisto o 7 rano - przebudziłem się migiem - pół korytarza również Efektem była szkolna łazienka jak po zabójstwie, a ja ponoć jestem przemęczony.... No nic, jak już mój nos przestał pozbywać się hemoglobiny to przyszła do nas wychowawczyni z informacją, że dostaliśmy pieniądze na książki i mamy sobie jakieś wybrać....Fundusze jak wiadomo ograniczone i poszaleć nie możemy - cały dzień miałem o czym myśleć Jestem osobą, która książek zbyt dużo nie czyta, a chciałem coś, co mnie zainteresuje.... Jak szliśmy do księgarni to do głowy przyszło mi 50 twarzy Greya.... Ale to ma trzy części, to i tak nie jestem uratowany Jednak nagle przyszło olśnienie W końcu najciemniej pod latarnią.... Zresztą w takim miejscu wpadłem na ten pomysł, bo genialny pomysł zatrzymał mnie na środku drogi Przecież wiadomo, że absolwent technikum ekonomicznego z wpisem do złotej księgi szkoły z pewnością wybierze książkę adekwatną do okazji, która świadczyć będzie o jego elokwencji i oczytaniu.... Poinformowałem koleżanki: Wiem co chcę - Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską. Genialne! Najpierw zapadło dość jednoznaczne pytanie, aczkolwiek nie ośmielę się go tu zamieścić, ale rymuje się z "wolisz" Tak czy inaczej dały mi do zrozumienia, że chyba jednak powinienem wybrać co innego Jesteśmy w księgarni i oczywiście od razu dorwałem swój cel - jednak po obejrzeniu stwierdziłem, że diety z nią i tak nie zrealizuję, a ćwiczę z nią i tak na Youtube W końcu po wielu prośbach ustąpiłem i wybrałem coś bardziej wyszukanego - Fitness dla mężczyzn - w twardej oprawce - jak szaleć to szaleć Coś mi się zdaje, że albo wychowawczyni zabije mnie śmiechem w środę, potem zmartwychwstanę, by dyrektorka na apelu mogła to powtórzyć albo książkę sobie wezmę i jak koleżanka w zeszłym roku podmienię na jakąś co wezmę z domu i oficjalnie dostanę coś normalnego Siem rozpisałem.....Spadam do Was
Bogdzia 21:25, 16 kwi 2014

Sebus wode z sokiem z cytryny pij jak masz krwotoki , pomaga.Może byc słodzona.
MagdalenaK8 21:30, 16 kwi 2014

Rutionoscorbin też możesz wziąć...uszczelnia śródbłonki naczyń , i odpocznij po prostu w te święta i odsapnij....
Pozdrawiam
ewakatowice 21:30, 16 kwi 2014

Sebuś ... fajnie piszesz...
poproszę codzienną relację
może dziennikarstwo?
kaisog1 21:34, 16 kwi 2014

Padłam! Uściski Sebuś
Bogdzia 21:36, 16 kwi 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Rutionoscorbin też możesz wziąć...uszczelnia śródbłonki naczyń , i odpocznij po prostu w te święta i odsapnij....
Pozdrawiam

Rutinoscorbin ostatnio w trybie pilnym wycofywano z aptek coś tam nie było w porzadku.
MagdalenaK8 21:38, 16 kwi 2014

No nie....wczoraj go kupiłam synowi bo coś go brało ? Zwariować można ....
ewakatowice 21:40, 16 kwi 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Pozdrawiam

leki to fujjj więcej szkody niż działania pozytywnego w naszych ogranizmach
Rośliny traktujemy z większym szacunkiem zapewniając im naturalne składniki odżywcze, wilgotność, odpowiednie nasłonecznienie …
A sami suplementy, które ani nie pomogą a nie wiadomo czy nie zaszkodzą.
Buraki, kapusta kiszona ot… starczy.
Jestem zwolenniczką naturalnych metod a dlaczego... bo wiem
ewakatowice 21:41, 16 kwi 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
No nie....wczoraj go kupiłam synowi bo coś go brało ? Zwariować można ....

fervex też wycofują jakiś syf