Nie martwcie się z tym rutinoscorbinem. Wycofali, bo kontrahent dostarczający jakiś składnik do produkcji przestał,spełniać normy czy coś takiego.....bynajmniej nie jest trujący.... najgorsze sa wszelkie sudafedy gripexy itp.....a ja właśnie spożywam lek naturalny -własnoręcznie wykonaną nalewkę z czarnej porzeczki . (50% ). Więc na zdrowie Sebek!
Widzę, że schodzimy na tematy dotyczące mniej i bardziej zacnych trunków Ja tylko piję napoje z procentami jak mnie ubłagają, więc to też odpada Ale rutinoscorbin mogę brać Jednakże i tak nic nie pobije hortiterapii - jednak ten wariant chyba najdroższy
Spokojnie jest bezpieczny, wbrew temu co konkurent z Pabianic reklamie radiowej nam wbija do głów.
GSK - producnet sam wstrzymał sprzedaż. Produkt nie zawierał zanieczyszeń ani nie posiadal żdnych wad. Dostawca surowca nie spełnił rygorystycznej kontroli, ktora jest standardem w branży farmaceutcznej. Gdyby było natomaist jakiekolwiek zagrożeni natychmiast byłyby komunikaty i wycofanie produktu z aptek ale również od pacjentów
Fervex to inna historia - tu zanieczyszczenie bakterią....
Sebek z Ewką to jednak daleś czadu Od piatku czytaj fb i poproś jednak o Greya