Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

ewakatowice 22:01, 16 kwi 2014

Sebek napisał(a)
Za troskę o moje zdrowie dziękuję - ale spokojnie, za kilka minut już było w porządku - nawet 2,5 godziny na siłowni wytrzymałem Zwalniać nie zamierzam - zakupię sobie najwyżej zapas chusteczek

bo zaraz się pobijemy w trosce o Twoje dobro
hi hi hi
ale masz fanki
MagdalenaK8 22:01, 16 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)

Magda w tamtym tygodniu pisali o tym na wirtualnej, nie wiem dlaczego jeszcze sprzedają bo miało nie byc.

Normalnie kupiłam w aptece... z ciekawości muszę poczytać co z tym nie tak.
Dziękuję Bogdziu za informację...
MagdalenaK8 22:05, 16 kwi 2014

Ewa myślę że to nam nie grozi, dyskusja dość ciekawa... ale najważniejsze żeby Sebciu nie miał mega gościnnego występu na maturze .
Anita1978 22:08, 16 kwi 2014

Nie martwcie się z tym rutinoscorbinem. Wycofali, bo kontrahent dostarczający jakiś składnik do produkcji przestał,spełniać normy czy coś takiego.....bynajmniej nie jest trujący.... najgorsze sa wszelkie sudafedy gripexy itp.....a ja właśnie spożywam lek naturalny -własnoręcznie wykonaną nalewkę z czarnej porzeczki . (50% ). Więc na zdrowie Sebek!
ewakatowice 22:09, 16 kwi 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Ewa myślę że to nam nie grozi, dyskusja dość ciekawa... ale najważniejsze żeby Sebciu nie miał mega gościnnego występu na maturze .

Biedny, chyba spalił by zdrowego „buraka’ jakby jego „baby z ogrodowiska” z kasztanami pod szkołę przyjechały
Hi hi hi
Ja tam daleko nie mam… hahhahah
MagdalenaK8 22:09, 16 kwi 2014

Anita1978 napisał(a)
Nie martwcie się z tym rutinoscorbinem. Wycofali, bo kontrahent dostarczający jakiś składnik do produkcji przestał,spełniać normy czy coś takiego.....bynajmniej nie jest trujący.... najgorsze sa wszelkie sudafedy gripexy itp.....a ja właśnie spożywam lek naturalny -własnoręcznie wykonaną nalewkę z czarnej porzeczki . (50% ). Więc na zdrowie Sebek!

No spożywa ....i sama , tylko jak ja mam dać mojemu 17 letniemu Kamilowi taką nalewkę....Jedno jest pewne byłby uradowany.....
MagdalenaK8 22:11, 16 kwi 2014

ewakatowice napisał(a)

Biedny, chyba spalił by zdrowego „buraka’ jakby jego „baby z ogrodowiska” z kasztanami pod szkołę przyjechały
Hi hi hi
Ja tam daleko nie mam… hahhahah

Ja niestety daleko hi hi hi ale się poświęcę....
ewakatowice 22:11, 16 kwi 2014

Anita1978 napisał(a)

popieram
ew. butelkę soku z dzikiej róży (zawiera witaminę C) albo drineczek hi hi hi
Sebek 22:39, 16 kwi 2014

Widzę, że schodzimy na tematy dotyczące mniej i bardziej zacnych trunków Ja tylko piję napoje z procentami jak mnie ubłagają, więc to też odpada Ale rutinoscorbin mogę brać Jednakże i tak nic nie pobije hortiterapii - jednak ten wariant chyba najdroższy
Madzenka 01:05, 17 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)

Rutinoscorbin ostatnio w trybie pilnym wycofywano z aptek coś tam nie było w porzadku.

Spokojnie jest bezpieczny, wbrew temu co konkurent z Pabianic reklamie radiowej nam wbija do głów.
GSK - producnet sam wstrzymał sprzedaż. Produkt nie zawierał zanieczyszeń ani nie posiadal żdnych wad. Dostawca surowca nie spełnił rygorystycznej kontroli, ktora jest standardem w branży farmaceutcznej. Gdyby było natomaist jakiekolwiek zagrożeni natychmiast byłyby komunikaty i wycofanie produktu z aptek ale również od pacjentów
Fervex to inna historia - tu zanieczyszczenie bakterią....

Sebek z Ewką to jednak daleś czadu Od piatku czytaj fb i poproś jednak o Greya