Od czasu mojej wizyty, tak bardzo się zmieniło. Wysoko te graby, z cieciem nie lekko, mam ten sam probkem, ale nie z grabami. Super altana się zapowiada, cmokam p
Poli, może w koncu do mnie się wybierzesz i Age wyciagniesz, buziak.
Chciałabym dosadzić jakieś drzewo przy tych świerkach w rogu. Jest tam miejsce. Coś co zneutralizowałoby strzelistość świerków. Miał być grujecznik ale chyba dobrze wpasował by się tam gdzie go umieściłam na planie a z moich zapasów chyba nic mi nie pasuje. Mam jeszcze jabłoń Ola,bardzo mikrą katalpę(coś jej u mnie nie pasuje),dwie jodły i jakąś kolumnową odmianę sosny. Myślę właśnie o tej sośnie tylko czy kolejna strzelista forma bedzie tam pasować? A może coś zupełnie innego,może coś dokupić? Co by pasowało do tych świerków?
Dziękuję,
hmmm jak znudziły się biele to może żółte ??
lak ??
Róża NN
- była kiedyś przy bramce.Ale kwitnie raz, krótko,Pokrój krzaczkowaty.
I wykopałam ją po 2 latach i poszła za siatkę
Kosy lubię
Co tez tam twój futrzak wypatruje? A jak ostroźnie stąpa, u mnie od razu lamia wszystko po drodze. Super, ze wyprawa udana i plan wkonany, masz dobre tempo Haniu, a po drodze ierszy nam nie skapisz.
Orliki te cudne, fajnie ze późniejsze, buziaki
A cobys chciała tam dac, kwiaty czy trawy, bopasowałaby molinia variegata, niska, dobrze się uklada i nie zaszkodzi bukszpanom, z kolei z kwietnych jednorocznych to fajna bylaby płoźąca werbena. Niska szalwia tez by moze pasowała, tylko czy potem bedzie dostep do ciecia bukszpanow?
Jakie urocze
Ciut narzekalas na ogrod, ale jak oglądam fotki, to widze tylko bujnosc, kolory, a nad woda wytchnienie. Bardzo ogrod się zmienil, dojrzal, na kazdym kroku cos do ogladania, mozes zbyc z siebie dumna Kasiu
Czy to jarmuż? Duży już Mój dopiero po pikowaniu, sadzę później ( właściwie na całe szczęście, po wczorajszych wydarzeniach). Ty odkrywasz, ja zakryję, bo widziałam wczoraj kręcącego się bielinka, a to jego gąsienice mi w tamtym roku zmasakrowały kapustne.
Na dzień dzisiejszy to bym wycięła całego potwora i nie bawiła sie w bonsai, otworzyła przestrzeń i widok z altany. Bedzie wtedy widok na nową różankę?