Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

yolka 17:42, 16 lip 2018

Nikita napisał(a)
Bogdzia - Bożenko, to mój sposób na spędzenie "inaczej" dnia. W lesie i nad Grabią objadłam się jagód i jeżyny, w rejonach lotniska nigdy wcześniej nie byłam a o parku im. Rodu Łasku w ogóle nie wiedziała, znalazłam go zwiedzając miasto. No i jeszcze to piwo słodzone miodem...też nigdy wcześniej nie piłam.

dorciabe - dziękuję Dorciu, od czasu do czasu coś tam wystukam na klawiaturze do poczytania i do oglądnięcia...
Fajnie było Cię poznać, szkoda, że tak daleko mieszkamy od siebie...na pewno byłyby okazje częściej się spotkać

yolka - no to teraz już nie masz wyjścia - MUSISZ PRZYJECHAĆ zobaczyć mój "Szmaragdowy"!!! Hosty są i owszem, ale jak widzisz nie tylko. Może w końcu uda nam się kolejny raz spotkać.

Obiecuję
Krys 17:52, 16 lip 2018

yolka napisał(a)

Obiecuję

ja sie nie umawiam
Bogdzia 20:58, 16 lip 2018

Nikita napisał(a)
Bogdzia - Bożenko, to mój sposób na spędzenie "inaczej" dnia. W lesie i nad Grabią objadłam się jagód i jeżyny, w rejonach lotniska nigdy wcześniej nie byłam a o parku im. Rodu Łasku w ogóle nie wiedziała, znalazłam go zwiedzając miasto. No i jeszcze to piwo słodzone miodem...też nigdy wcześniej nie piłam.

Super i to wszystko tak bliziutko miałas.
Nikita 09:36, 19 lip 2018

paniprzyroda - szkoda, że aparat Ci padł...fajne zdjęcia by były

dorciabe - u mnie nadal pada, ale podobno to już ostatni taki deszczowy dzień...od jutra 24-25 stopni i słoneczko.

yolka - No, mam nadzieję!!! Grzeczna dziewczynka.

Krys - A ja się właśnie z tobą umówię !!! Kiedy wpadniesz do mnie na kawkę? W sierpniu też będę chyba miała kilka dni wolnego, więc do dyspozycji masz całe 7 dni w tygodniu.

Bogdzia - wiesz...sama byłam zaskoczona, że tak fajnie można spędzić dzień w moim małym miasteczku.
Nikita 09:41, 19 lip 2018

Dziś kolejna sesja zdjęciowa, która powstała podczas mojego urlopu.
Tym razem portrety chwastów, ziół i …innych takich…

I żeby było tak inaczej...motto: „Nie wszystko postrzegane za chwast…jest złe, brzydkie i bezużyteczne” (autor nieznany)

Nikita 09:45, 19 lip 2018

„Chwast jest niczym innym jak niekochanym kwiatem” - Ella Wheeler Wilcox

Nikita 09:51, 19 lip 2018

„Chwast to roślina której zalety nie zostały jeszcze odkryte” - Ralph Waldo Emerson

popcorn 10:22, 19 lip 2018

Jakie cudne zdjęcia Madzia Można się zachwycać tymi "chwastami"
popcorn 10:28, 19 lip 2018

I wycieczka po miasteczku fajna, jedzenie mają dobrze rzeczywiście legendę o lodach też słyszałam
Kasya 11:22, 19 lip 2018

Madziu, pięknie o tych chwastach
Ja na początku jak nie mialam jeszcze roslinek zostawialm sobie takie "roznosci" kwitnące
Mam do nich sentyment