Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:47, 26 sty 2014

Do góry
agniecha973 napisał(a)

Może ta rasa nie ma podszerstka Siostra mnie ostatnio wyedukowała, to się mądrzę

Kochana on ciągle linieje.... Tylko teraz nie... Aż strach się bać co to oznacza... Na świeta strasznie gubił sierść... Przecież potem zrobiło się +14... A teraz nic a nic!!,
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:46, 26 sty 2014

Do góry
Pola napisał(a)
O rany, ale się porobiła u nas śniegu niewiele, a Ciebie Danusiu dosypało równo...

A pisałam , ze na narty teraz na północ.... Zazdroszczę śniegu...
Danusiu u nas mróz -13 w nocy, więc nie jest tak strasznie, ale wczoraj w ciagu dnia poszalał bo było -10....
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:43, 26 sty 2014

Do góry
Nie jestem na bieżaco, ale Ty również
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:42, 26 sty 2014

Do góry
Aniu trzymam kciuki aby kot szybko wyliniał
Idę poćwiczyć aby zgubić kornki na boczkach
Ogrodniczka i jej mały ogródeczek 20:41, 26 sty 2014

Do góry
Pola napisał(a)
Drogie ogrodniczki, myślę o czymś takim, tylko nie wiem czy dodatkowe szmaragdy, czy thuje żółte, a może jakiś inny pomysł???????

Danusiu, zastanawiam się czy najpierw zrobić tło a pod nim miskany.... co o tym sądzisz?

Gdybyś zainwestowala w wyrośniete graby to mogłabys zrobić luk z połączenia dwoch grabow a pozostałe ciąc prosto, byłoby iście po angielsku. Widziałam takie w centrum ogrodniczym w cenie po ok 130- zł kazdy, w donicach, polączone w łuk. Wyglądało to znakomicie.
Danusia doradziła tuje, wiec wszystko zależy od finansów.
Pomysł na pokoje rewelacyjny.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:34, 26 sty 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Pozdrawiam niedzielnie

Buziaki przesyłam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:33, 26 sty 2014

Do góry
Tessiu i Aniu życzę aby zawitała do nas szybko wiosna i aby zima była łagodna dla roślinek. Ja oprotestowałam okrywanie wszystkiego, najwyźej wymienię na nowe rośliny. Z pogodą nigdy nic nie wiadomo. 5 na 7 modeli prognostycznych twierdziło, że zima będzie łagodna.... Jesli się jutro skończy na mrozach u mnie to będzie najłagodniejsza zima odkąd mieszkam we Wrocławiu. Jeśli nadejdą zapowiadane te ostre mrozy i zima będzie do kwietnia to przestaną czytać jakiekolwiek prognozy długoterminowe.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:29, 26 sty 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Jest długoterminowa na 9 dni To nieco dłużej niż tydzień

http://www.yr.no/sted/Polen/Nedre_Schlesia/Wroc%C5%82aw~7531292/langtidsvarsel.html

Danusiu wkułam już ją na pamięć Marzy mi sie w tym roku szybka wiosna
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:28, 26 sty 2014

Do góry
ewa004 napisał(a)
Potwierdzam ,mój siersciuch tez linieje że mnie ............bierze

Pozdrawiam niedzielnie

To już drugi dowód na potwierdzenie tezy... Tylko dlaczego mój Tytus nie linieje????
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:27, 26 sty 2014

Do góry
Urszulla napisał(a)
Kota liniejącego nie zazdroszczę
brrrr

prognozy już niezłe, przynajmniej u mnie,
te tygodniowe są najbardziej sprawdzone

Ula na razie nikt się nie odważy podać dalszych prgnoz.....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:27, 26 sty 2014

Do góry
Pola napisał(a)
Marzenko, macham w mroźny poranek u nas -10 ale cudne słońce, wczoraj wieczorkiem obejrzałam piękne widowki twojego ogródka miło mi się zasypiało oglądając wiosnę, lato i jesień w twoim ogrodzie...
Właściwie to wczoraj cały dzień z przerwami biegałam po ogrodach myślałam co tu wykombinować w swoim...

Jola kombinuj, kombinuj, bo jak wiosna nadejdzie to trzeba działać!
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:26, 26 sty 2014

Do góry
bociek napisał(a)
Marzenie, na Twoja wyrazna prosbe uprzejmie donosze, ze moje futro marki kot syberyjski linieje na potege doprowadzajac swoja najukochansza i jedyna na swiecie Pancie, czyli mua do szewskiej pasji. No gdzie sie nie obejrze tam kepy klakow, grrrr. Wczoraj cala chalupe odkurzylam, a dzisiaj juz moge szaliki dziergac. Czyli reasumujac wiosna naprawde niedlugo.

Odpowiadajac na drugi wniosek niniejszym infrmuje, ze rodzina siem raczy tuczyc w Afryce w opcji all szarancza inclusive i bedzie to czynic jeszcze jakies dwa tygodnie, + tydzien potrzebuja na pakowanie No a potem cztery zajmie im przelot, wiec spoko plan gry maja przygotowany - mail z Afryki przyszedl, wiec informacje mam na biezaco

Buziam, milej niedzieli, u mnie sypie a malz wyciaga na szoping, nie bendem siem mocno opierac

Pomiziaj twoja kicie ode mnie i ucałuj w pyszczek!!! Na kuzynow troszkę poczekamy, nich się podtuczą jeszcze skoro all inclusive! Ale z tym przelotem w 4 tygodnie to juz przesadyzm, nie moga jakiegos expressu wynajac?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:23, 26 sty 2014

Do góry
Poprawiny po studniówce? Czas umierać
Ogród Sylwii od początku cz.II 20:22, 26 sty 2014

Do góry
Zachwycajacy papuzi. Zawsze się zastanawiam jak je utrzymać w pionie?
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:21, 26 sty 2014

Do góry
Masz zachwycające liliowce. Czekam na eksplozję kolorów latem 2014.

Ja też jestem kokoszką i próbuję mieć ogród formalny i mieć chciejstwa. Z roznym efektem, dlatego ciągle zmieniam

U mnie niemal nie ma sniegu...
Co z tym ogródeczkiem począć 20:16, 26 sty 2014

Do góry
Ja przeczytałam OŚWIACZENIE i już nic nie komentuję
Ja bym posadziła naprzemiennie róźe, powojnik, rożę...etc. Bo i tak kwitna w róznym terminie i mają rózne liscie i pokroj, to niech cała sciana bedzie jednolicie mieszana. Ale nich inni też głosuja a nie synka już niańczą.
To piszę ja Heniutek
Ogród niby nowoczesny ale... 20:12, 26 sty 2014

Do góry
Tessiu ale norweska pokazuje prognozę na 7 dni... A Gusiarz pisze o II połowie lutego...

Ewka ty spluń trzy razy za siebie, bo ja się bym tej przepowiedni Bocka bojała i nawet targanie za włosy nie pomoże
Ogród do kwadratu 20:08, 26 sty 2014

Do góry
Aguś śliczną masz wreszcie zimę!!! Zzdroszczę Ci śniegu , u mnie cukier puder a tak mi się marzą harce psa na śniegu.

Tez nie pojechałam na narty w ten mróz, w Harachovie o 10 było -15.... Weż i wypoczywaj w takiej temepraturze...może w następny weekend....
Boćkowe perypetie ogrodkowe 20:04, 26 sty 2014

Do góry
Boćki nadlatują z południa zatem wypośrodkowując prognozy rosyjskie i amerykańskie wyjdzie nam umiarkowana zima do połowy marca
Boćki przylatujcie!
Ogród Magdalenka 20:03, 26 sty 2014

Do góry
Madziu masz trudne warunki gruntowe dla trawnika... Zatem ścieźki ze żwierkiem i ciekawe nasadzenia w nich to jest to. Będzie iście angielski small city garden!!! Bomba , czekam na realizację.
Ja mój zachwaszczony karmnik chyba wyrzucę i wysypię wszystko żwirkiem, gdzie niegdzie posadzę rośliny skalne.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies