Mam nadzieję, ze nie będę żalowac zakupu po wpływem chwili-zwykle robie przemyślane różane zakupy, a tu bach jeszcze tylko myslę, gdzie ja wsadzic, choć jedno miejsce na oku juz jest.
Jestem Czy to róża Eisvogel?
Iwonka u nas są upały, podlewam dużo ale może dziś popada, bo jest strasznie parno.
PIANO
Witaj Cieszę się, że zaglądasz, no i fajnie, że napisałaś Co do wiatrów, to u nas może nie aż przez 90% dni, ale na pewno wieje częściej niż gdzie indziej Bardzo dziękuję za przemiłe słówka. To również dla mnie taka forma nagrody, za pracę włożone w ten ogród. No i motywacja by go doskonalić Róże zostawiam..
Zostawiam parę dzisiejszych fotek i zmykam do ogrodu bo jakoś tego zapowiadanego deszczu nie widać. Ta susza wykończy nie tylko roślinki, ale i mnie. Mam podlewania po kokardy
Dzisiaj biorę się za trawnik...niby ok. ale mam coraz więcej mniszka. Nawóz z Targetu gdzieś w czeluściach altany czekał, aż sobie o nim przypomnę. Teraz czekam na deszcz, by nawóz rozpuścił.
Świdośliwa dla Ewy, fotki z komórki, więc wybacz jakość
ten jeszcze jest w przechowalni,w warzywniku..może towarzystwo kopru mu służy
Wspaniałe narecznice... Kopytnik
Takim to dobrze...
ale tu komitywa, jaka zgoda.
cd.
Z drugiej strony żywopłotu Aniu dawno u Ciebie nie byłam Piękne zdrowe rośliny, ten wiciokrzew ma niesamowity kolor, czy pachnie? Masz dar do fotografowania, piękne ujęcia.U nas dziś mocno zlało. Wreszcie i wreszcie powietrze się zmieni, jest czym oddychać. Od 2 tygodni nie padało. Pozdrawiam.