Ja Cię podziwiam za przetarganie tylu kamulców. Mam nadzieję, że sama tego nie targałaś! Też myślę o kilku sztukach jakichś fajnych kamieni, dają "coś" w ogrodzie. Powojniki masz mega. I róże piękne, a Pastella coraz bardziej kradnie moje serce.
Mam tęsamą pomyłkę
A tak się cieszyłam, że upolowałam SD...
wygląda jak ogrodówka, zwłaszcza duże mięsiste liście, teraz tez kwiatki, ale pojawiły się na młodych pędach, hmm
Witam
Jestem tu po raz pierwszy i proszę was o pomoc. Mam trawę z rolki - 2 rok i coraz więcej mam grzybów - pogląd na zdjęciu. nie wiem co z tym robić. Proszę o podpowiedź.Ponadto mam coraz więcej suchych placków, pomimo, iż codziennie podlewam
Izabelko,
Jestem zadowolona z pogody, u mnie nie za gorąco teraz,
a, że podlewać muszę? To dobrze działa na tuszę!
Kilka konewek nie raz, trzeba pod krzewy chlusnąć,
a w nocy nie trzeba gdybać, co by tu zrobić by usnąć.
Przygotowałam nową rabatę, którą nazwę jałowcówką. Główny punkt to jałowiec, który zaczęłam formować i tuja. Trochę juz rabatę obsadziłam niskimi roślinami tj bodziszek, rojniki i inne skalne. Czekam jeszcze na dostawę dzwonków, prymul, traw...
Zdjęcie mam tylko takie...
Tym lustrem wycisnęłaś z tego miejsca wszystko ale wisienką moim zdaniem nie kest lustro ale ta furtka i to otoczenie odbite w lustrze. Ciekawe jakie będą jesienne,zimowe i wiosenne widoki
Edfytko, sucho, ale to lepiej niż za mokro. Zeszłe lato narzekałyśmy na deszcze, równowaga musi być zachowana. Moje arbuzy strajkują chyba, ale nic to z nimi też się dogadam w końcu.
Kwiatki zadowolone, bo im płatków nikt nie tarmosi, chociaż dziś jest wietrznie i większość chyba spadnie. Jutro idę posprzątać na rabatach. Bo już i na zdjęciach śmietnik widać.