czyli będzie tak jak tutaj tylko dodatkowo buk na cypelku za magnolia? I może wszystkie klony które masz dać na tą przestrzeń między zagajnikiem za ogrodzeniem a swierkami?
Posadzone bukszpany po pierwszej wizycie u fryzjera:
Zdjęcie trochę stare, teraz rośnie jeszcze klon palmowy i wkopany jest pojemnik na ciurkadełko.
Pompka Wczoraj przyszła, więc jak tylko pogoda się poprawi to zrobimy próbę generalną.
Gosiu,
miło że odwiedziłaś mnie i choć codzienna gonitwa uniemożliwia codzienne zaglądanie na Ogrodowisko to trzeba przecież cuś powrzucać od czasu do czasu z ogrodowych fotek a tu wieczny brak czasu .....
Nieee, właśnie on z tych małych, a ja dodatkowo chcę go ciachać I nie daje odrostów.
Poza tym mam już dwa Palibiny i są super, odrosty niewielkie i przy samym pieńku, więc problemów nie stwarzają żadnych. Toszka odradzając miała pewnie na myśli takie normalne, duże lilaki.
Tutaj dorosły mój, z wątku na Zielonozakręconych, roślinny miszmasz w rozczochranym ogrodzie.
Gratuluję prac, pochwal Krzysia...jak taki placyk szybko powstaje?
Rozumiem, że tylko słupki są na fundamentach, a betonik wyrównany do kotef i tak Krzysiu układa placyk z kostki granitowej, piaskowca łamanego i płytek/jakich?
Na pierwszym foto widać jeszcze jakąś posypkę po co?