Hej Gosieńko Dzieła Małżonka suuuuuper Zdolniacha z Niego
Przed domkiem Macie tak pięknie Poleniuchowałam dziś chwilkę u Was, ale muszę już zmykać do pracy
Buziaki.
Ale dużo pracy za Wami....znam to-sami przerobiliśmy ostatnio 75 ton ziemi, a ostatnie 25 ton jest rozwożone i dowożone już kosmetycznie. Pewnie padałaś ze zmęczenia-ale efekty WOW.
Elu, wpadnę i zobaczę.
Nie spaceruje, bo pogoda nie sprzyja przesadzaniu, czekam na pochmurne dni.
To nie ten powojnik, u mnie jest Summer Snow i tego generalnie się nie tnie, ale że u mnie tak szaleje, muszę go ciut ograniczać.
Przyśpieszenie totalne, kwitną mi trawy i złocienie się szykują, normalnie koniec sierpnia i wrzesień, miało to miejsce, co dalej będzie??Buziaki
Twarda jesteś-jak tylko planowe zakupy. Ja też trzymam się planu-choć w ogrodniczych nie raz ręce się wyrywają do piękności różnych. Na jakie hortki czekasz?
Widoczek z wczorajszego wieczora zostawiam Z lewej nowy jaśminowiec, super pachnie poziomkami i ma małe, limonkowe listki. Obawiam się, że listki to przez ciasnotę w donicy, ale zobaczymy.
Elu dzięki
Obecnie nadal kwitnąco, ale przy tej suszy mam siano, zamiast trawnika, ale wolę inne rośliny ratować, bo trawa zawsze odrośnie
Te rodki akurat dobre odmiany, polecam.
Tnę wszystko, rodki też, bo mi zarastają ścieżkę komunikacyjną. I jak na razie nie widzę aby im to szkodziło.
Myślę, że każdą, najlepiej bezpośrednio po kwitnieniu, choć mnie i w późniejszym czasie się zdarza. Pozdrawiam serdecznie
cudo NN
Nie wiedziałam, które zdjęcie zacytować, wszystkie są tak cudne,że aż brakuje słów u mnie już po piwoniach ostatnia burza skutecznie usunęła im kwiaty teraz czas na róże, a Twoja MW szaleje strasznie ja wciąż czekam chociaż na jeden kwiat, ale już tuż, tuż biała szałwia cudna, u mnie też szaleje strasznie, oczywiście jest zestawiona z różami i pewnie znów się miną z kwitnieniem