Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:29, 02 maj 2013

Do góry
Byłam u kapisaów parę dni temu i kupiłam madżenkowego potfora Vertigo i sliczne żurawki Lime rick , stroja sobie w donicy fuksjowej Elho
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:28, 02 maj 2013

Do góry
Smutki mnie ogarniają ostatnio.

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:26, 02 maj 2013

Do góry
Oglądam:
http://www.myfreeform.pl/nowoczesne-altany/
http://www.houzz.com/modern-pergola/p/16
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:25, 02 maj 2013

Do góry
Anita, Madzia, Marzenko - postępów brak, zmęczenie materiału, inwestor padł.
Co prawda taras się w rodzi ale tez w bólach

rere79 –
miło że zaglądasz choć ostatnio tu posucha nawet weny mi brak.

Joasiu- warzywa posiane i jakoś mi brakło natchnienia na dalsze działania.

A na dodatek leje dziś jak z cebra a miałam dziś darń pod rabaty zrywać razem z teściem.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:19, 02 maj 2013

Do góry
ewalm napisał(a)
Gosiu, rozwijasz się pięknie : ). Powodzenia.

Staram się, uczę się wszystkiego powoli Miło że ktoś docenia wiesz kochana przyszłam tu zupełnie zielona ale pracuje cigle nad tym by być stale lepsza
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 08:31, 02 maj 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)
Moje małe carex 'The Beatles', pokazuję specjalnie dla Gosi Malkul i Magdy 70. Niestety są jeszcze zbyt małe do podziału.

A miałam Cie prosić o zdjęcie
Co do podziału to dzieki za chęci...ale ja ok 30szt będę potrzebować więc se kupie...
A ile te carexy mają?? Rok czy więcej?
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:06, 01 maj 2013

Do góry
Moje małe carex 'The Beatles', pokazuję specjalnie dla Gosi Malkul i Magdy 70. Niestety są jeszcze zbyt małe do podziału.

Ogród Dominiki 14:48, 01 maj 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Domi czekamy na więcej.tu zawsze jest co podziwiać

Gosiu, podglądam skrycie Twój warzywnik. Buziakuję!
Wersja mini mini 07:41, 27 kwi 2013

Do góry
stychaz napisał(a)
Magnolio, Malkul - dzięki za odwiedziny i cenne rady

Na razie nic się nie ruszyło bo znalezienie cisów o sensowenj wysokości i rozsądnej cenie, to niestety nie lada wyczyn i na razie nie udało mi się tego dokonać. Jutro wybieram się do jednej szkółki, to zobaczę co tam ciekawego jest. Ciągle gryzę sie z tym czy nie lepiej kupić małe (80 cm) cisy i nie zawracac sobie głowy szukaniem dużych za ciężkie pieniądze.

Kupić małe i przeznaczyć pieniądze na uciechy
Wersja mini mini 18:40, 26 kwi 2013

Do góry
Magnolio, Malkul - dzięki za odwiedziny i cenne rady

Na razie nic się nie ruszyło bo znalezienie cisów o sensowenj wysokości i rozsądnej cenie, to niestety nie lada wyczyn i na razie nie udało mi się tego dokonać. Jutro wybieram się do jednej szkółki, to zobaczę co tam ciekawego jest. Ciągle gryzę sie z tym czy nie lepiej kupić małe (80 cm) cisy i nie zawracac sobie głowy szukaniem dużych za ciężkie pieniądze.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:52, 26 kwi 2013

Do góry
Aniu i Alinko

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:48, 26 kwi 2013

Do góry
strasznie się cieszę że Rozplenice przeziomowały

a pare dni temu jedna dostałam w prezencie od forumowiczki w pieknie zapakowanym czerwonym kartoniku. Strsznie sie ucieszyłam jak dziciuch hihihihi

I dostałam też tojeśc orszelinowatą od alinki i od Ani, wczoraj razem z moja mała dziewczyneczka poszłysmy sadzić, narazie wonice bo docelowe miejsc ezawalno drewnem opałowym czeka na drewutnię.
Prace z córeczką graniczą z cudem
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:45, 26 kwi 2013

Do góry
Magi do zupki na zimę już sobie rosnie, uwielbiam ten zapach i smak w tym roku musze sobie sporo zamrozić:

Truskawki w jednej z trumieniek

I pod płotem wyłażą:

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:43, 26 kwi 2013

Do góry
Buk Zlatia jest cudny i pieknie mięsiście pączuje

A i grab się nie obiaja

czereśnia ma listki

a agrest zawiązał sporo kwiatków
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:41, 26 kwi 2013

Do góry
rozsada od tygodnia się hartuje wnoszę wynoszę wnoszę wynoszę i tak w koło

Hiacyntowo

czosnkowo
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:39, 26 kwi 2013

Do góry
asc napisał(a)
Kokoszka sieje warzywka
Buraka liściowego rok temu siałam... fajny na botwinkę W tym nie zdążę z warzywnikiem..... będzie tylko szklarnia.. dobre i to

Ania prosze sie nie śmiać ja w tym roku nie zdążę ze szklarnią, ale będzie warzywnik dobre i to hihihihihi

na dodatek jestem ciapa bo byłam w sklepie i zamiast kupic buraka liśc iowego to kupiłam ćwikłowego w domu się zorienotwałam! hahahaha, za duzo masła
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:36, 26 kwi 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Złożone ale generalnie w tym miejscu nadal bajzlownia.... Nie wiem kiedy ja z tym zrobię porządek....

Ty paskudko u Ciebie to pięknie bajzlownia to u mnie niestety
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 09:59, 25 kwi 2013

Do góry
Gabrysiu - bukszpany kolorowe dobrze wyglądają, zaczynały puszczać, przedwczoraj je ciachnęłam.
Malkul - zakupoholiczka to ja. Staram się kontrolować, ale w niektóre miejsca powinnam mieć zakaz wstępu
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 09:56, 25 kwi 2013

Do góry
Karolcia dzieki. wiesz co ty to jestes zakupoholik a ogród masz z gumy, hihihihihihihi.Miłego wyjazdu Wam życzę
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 22:12, 23 kwi 2013

Do góry
Ewo - hmm rzadko mi się zdarza, ale ten był pół roku nie używany, pewnie schowałam na zimę żeby się nie zniszczył i zupełnie nie wiem gdzie Muszę dokładniej przeszukać garaż... a może w kotłowni? hmm...

Bożenko - sadzone jesienią, tej jesieni dokupię więcej, cudne są!! dzięki

Malkul - pod pleksi są sałatki, nakrywam to co posadzę prosto z parapetu, nie hartowane. Jest na tyle ciepło że pewnie by im nic nie było, ale mocno wieje...

W sobotę posadzę pewnie pomidorki z parapetu, bo by uschły przez te kilka dni naszej nieobecności... i też nakryję pleksi.

pozdrawiam!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies