Mam miejsce na rabacie z hortkami i miłorzębem, specjalnie zostawione. W końcu się doczekałam...
Dzięki, Ania Nie taką chciałam, ale jest ok.
Iwona, kupiłam używaną z FB. Nie wiem czy nie za biała jest, chyba ją przemaluję, jeśli znajdzie się chwila na to.
O hortki zapytam i dam znać.
No rośnie, rośnie. W tym roku dokupiłam kilka dużych w inne miejsce. Nie pamiętam szczególnych przebarwień ani kwitnienia w zeszłym roku, zobaczymy jak będzie w tym.
No u Ciebie to inne kwiaty trzeba ogarniać A Krzyś taaaa, bardzo to lubi Dziś ze mną różę sadził
Ciag dalszy ostatniego wypadu do ogrodniczego...
Na jego terenie, znajduje sie rowniez lesne przedszkole.
Dzieci maja mozliwosc pobawic w lesie
Pobrudzic sie
Haniu, nie jestem pewna, napewno jest to roslina cebulowa, widzialam cebulke, to moga byc mieczyki. Jeszcze troche i sie przekonamy Mam fotke z bliska, mieczyki prawda?
Ewuś, znam Twój ból ze zwijaniem węża... I chyba musiałam stękać i kwękać przy zwijaniu na bęben, gdyż pewnego dnia... Tadaaaam! Spotkała mnie niespodzianka! Kurier przyniósł paczkę, a w niej automatyczny bęben - zwijacz na wąż
Jestem z niego bardzo zadowolona. Super się zwija - wystarczy leciutko pociągnąć go w swoją stronę, naprawdę leciutko. Polecam! Mój wąż ma 30 m.
Przed chwilą zrobiłam zdjęcie - wklejam. Gdy zobaczysz - skasuję.