To był mój pierwszy post, wybaczcie, już ogarnęłam
Pierwsze zdjęcie z tworzoną własnie altaną i wgłębnikiem, jako miejsce na grilla(wgłębnikiem, który nie jest wgłębiony haha)
Drugie zdjęcie z problematycznym miejsce przy murze.
Czy ktoś wie, co to za szkodnik wiódł spokojne życie w moim bukszpanie ?? Jestem przerażona ilościà w jednym i tylko w jednym krzaczku...szt. ponad 20, od małych po duże okazy. Dodatkowo towarzyszyły mu stworki jakieś dla mnie dziwne...brrrr.
Ewa,powiedz proszę co to za ciemnorózowa róza w donicy?
No i ciekawa jestem tego czarnego bzu...spodobał mi się w tym sezonie,ale nie wiem jak rosnie.Zadowolona jesteś z niego?Da się go ujarzmić?Chciałam posadzić na bylinówce jako plecy i jako odskocznie od ogólnej zieleni.
Piekne te Twoje zestawienia bylinMusze cos zgapic
Nie zakopczykowałam ani jednej róży Stwierdziłam że mają u mnie rosnąc tylko mało obsługowe.. nie przeszła testu.. szkoda bo była piękna.. Spróbuj może u Ciebie da radę, zakopczykować tylko trzeba pamiętać.. ja może jeszcze do niej wrócę
A to druie wielkie bzyczkowo.. szacowałam dziś że na kępie uwija się ze 100 pszczół i z 50 innych bzyków
To są odpady z roboty które miałam zezłomować, a przygarnęłam jak swoje
Robią za wycieraczkę (moja glina się klei), pod spodem nie rezydują ślimaki, a chodzi się suchą nogą Niestety jest jedna wada.. nie da się chodzić po tym boso
Cottonki jak zobaczyłam w masie to stwierdziłam, że mus je mieć.. taka żarówiasta landrynka I bzyzków na czyśćcach bardzo dużo Tak jak na nachyłkach.. to teraz dwie najbardziej oblegane rośliny, więcej niż na lawendzie.
Sesję robiłam, ale na foto wychodzi słabo Wiosną podzielę i będzie tego duuuzo.. bo sadzonki mocno napakowane i widać ze to się cudnie rozszerzy..a teraz gonię w trasę ..