Wczoraj troszkę nawywijała ta moja gwiazda, skończyło się wizytą na pogotowiu i gipsem na rączce - na szczęście tylko do poniedziałku. Łokieć stłuczony, ale dla pewności unieruchomili....
Poprawek nie było to fakt Lubię pisać, sprawia mi to dużo satysfakcji
W PNO raczej nie skracali mi nigdy tekstu, za to w MPO przy prezentacji zwycięzkich ogrodów dość mocno okroili mi tekst - ale z racji, że u nich fotki ładnie wyglądają to wybaczam
W tym numerze PNO przyznam, że fotki ładnie wyszły - przy artykule z trawami raczej jakość średnia, zdjęcia mocno zamazane...
Ale jak mam wybierać to najbardziej i tak byłam zadowolona z pierwszego artykułu w KO (moim zdaniem jakość papieru co za tym idzie prezentowanych zdjęć najlepsza )
Co do wymiarów kręgu - wkradł się w druku błąd (nie wiem czemu tak zmienili) szerokość materaca ma metr. a średnica kręgu ma 2m....
Wszystkim piszącym, poczytującym jak i zaglądającym do mojego wątku życzę wszelkiej pomyślności w Nowym Roku, przede wszystkim zdrowia... resztę sami możemy sobie kupić prawda?
A właścicielom ogrodu prócz powyższego życzę, aby Wasze ogrody były piękne, bujne, wypielęgnowane, aby cieszyły oko i dawały dużo satysfakcji... a wszelakie choróbska i szkodniki trzymały się od nich jak najdalej
3 stycznia się ukaże. Interesujące pewnie tak. Jestem bardzo ciekawa jakości zdjęć bo nie mają najlepszych wydruków mgliste brak kontrastu papier do niczego. Wierzę, że wysłałaś foty jak żyleta a co z nich wyjdzie zobaczymy.
Pisz do większych miesięcznikow tam się bardziej przykładają do wydania foty robią lepszej jakości.
Znam się na tym to wiem.
Poza tym wszystkiego dobrego w nowym roku. Zdrowia i wszelkiej pomyślności.
Dla mnie to również namba łan Nie licząc tych wielkich z jodły co powiesiłem w pracy A baterie w tych światełkach już drugi rok nie chcą się zużyć, cud normalnie Za to dzisiaj nowe światełka z aliexpress mignęły mi dwa razy i... już nie świecą