Koniec prac już widać( tych "grubych"). Wczoraj zlikwidowałem kompost z liści. Wszystko zawiozłem na przyszły trawnik. Już wyrównany i wywałowany. Było kompostu tyle, że pokryłem 5 - 8 cm warstwą. Zdecydowałem się przekopać ten kompost z ziemią na 1/2 szpadla. Kopię czwarty raz. Mam nadzieję, że trawa odwzajemni starania o jej siedlisko
Agato, a podziwiać to jest co ... u Ciebie.
Za pochwałę jednak dziękuję jest mobilizująca
w środku rabaty jest dziura, bo kłosowiec jeszcze nie urósł.
nie wiem, czy on zawsze tak pomału się zbiera, czy to dlatego, ze dzieliłam młodą sadzonkę.
Ja moją kupiłem jako manicatę tak jak większość a wyrosła tinctoria. Jest piękna, wszyscy ją podziwiają i nie robi mi już różnicy jaką mam. Dla mnie jest wyjątkowa, też dochodzi teraz pod 2 metry i znakomicie się komponuje przy oczku
Ajj piękna dzisiaj ma przyjść moja druga, mam nadzieję,że będzie już zapączkowana róża, różą, ale piwonie!!! Wow! Przepiękne, moje coś się strasznie ociągają, chociaż jeden kwiat tej przy tarasie powoli się już otwiera piękne wszystko u Ciebie!!!
Ps. Byłam wczoraj w gołkowicach mają pełno bodziszków miałam dać znać
Niecięty berberys Admiration,ale za to w końcu czerwonyw ubiegłym roku jak go pocięłam w marcu to cały sezon był zielony a ponoć powinno być odwrotnie- u mnie jak u Makusi
Iza, kilka host dla Ciebie.A co myślisz o tych białych?nie znam nazwy,ale chyba Christmas cookies albo Fire and ice