Ta białą róża jest cudna .
Hmm co to za odmiana ??
dobrze przeczytałam dalie sadzisz w różach ??
Pomidorkowo ładnie się zapowiada.
I u mnie na rabacie warzywnej też już trochę małych zielonych jest.
ale im jeszcze nie robiłam zdjęcia
Wczoraj nie chciały wgrywać się zdjęcia. Może dzisiaj będe miala więcej szczęścia
Abraham Darby kupiony był w Pęchcinie dwa lata temu. Rósł byle jak. Nawet myślałam czy by go nie oddać. W tym roku wygląda wspaniale. Nikomu go nie oddam na pewno
Zostawiłem ziemię gotową pod trawnik i czekałem by wyszły chwasty. Jestem przeciwnikiem rundapu więc chciałem pielić ręcznie. Jest tego bardzo dużo. Nie dam rady wypielić ręcznie raczej. I stąd moje pytanie. Czy mogę to przejechać glebogryzarką i wtedy siać czy jest jakieś inne wyjście? Dzięki.
A teraz trochę ogarniam długi pas przy murze. Ucieszyłam się że tyle u Ciebie ciekawych ispiracji. Od Katki chodził mi po głowie słupek z cegieł i nie wiedziałam gdzie ten pomysł zastosować. Dzięki Tobie już wiem
I kawałek ściany gdzie testuję rośliny na gruzie. Okazuje się że niektóre rosną lepiej niż w mojej glinie cleome sztywne a nie rachityczne, zielone a nie żółte, pewnie ładnie będzie kwitło.
Absolutnie nie czytaj mojego wątku bo nie ma sensu. Na stronie 997 jest obrazkowe streszczenie i podsumowanie 5 lat zmagań ogrodowych tu zapraszam.
A fotki zrobiłam. Popatrz
Pieniek brzozowy pod płotkiem- czy Ci coś przypomina? Na płotku powiesiłam moje nieudane próby robienia wianków. Miały być białe ale efekt marny mi wyszedł to sobie malowanie darowałam.
A płotek biały do różanki to w marzeniach