Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród Sylwii od początku cz.II 21:18, 27 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Mam tu linka ze sklepu z donicami, które mogą Ci się spodobać Dziewczyny wrocławskie od nich kupowały i są zadowolone Tylko, że one kupiły na giełdzie po niższej cenie
http://www.sklep-polnix.nazwa.pl/index.php?cPath=4

Nie wiem jak z giełdą krakowską, ale może jakbyś się przełamała to mogłabyś tam skoczyć i obczaić czy też mają A nóż trafią się idealne

Mam tę DDH5 większą, polecam Marcantonio są większe ale teź droższe. U Domi cudnie się prezentuja
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:13, 27 lut 2014

Do góry
Aniu, Alka, Paniprzyroda, Sebek, Anko, Jolu, Agnieszko i Magdo bardzo wam dziękuje za gratulacje
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:55, 27 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja leciałem właściwie wszystko - choć byliny i to co w ogóle nie choruje to tylko tak pokropiłem - najbardziej postarałem się przy bukszpanach, cisach i świerkach białych Bo te są dość wrażliwe.....

Dzięki to sobie muszę kupić promanal i polecę po wszystkich doniczkach a co ...
Ogród Sylwii od początku cz.II 20:50, 27 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
ładne te donice tak jak cena, pamiętasz donice które kupowałam przed biuro, takie kwadratowe. Mogę je z czystym sumieniem polecić

ale ja kcem na okrągło ! .....są takie ? te co mi Sebek podesłał z ceną ok ale kolor wydaje mi się za ciemny do tych moich brązów a może się mylę ? że się upieram przy jasnym popielu ???
Ogród Sylwii od początku cz.II 20:44, 27 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
High life

Donice Marcantonio ma u nas Domi Ja też mam, ale ciągle w strefie marzeń Tych mało osiągalnych

one są dostępne u mnie i nawet dostanę rabacik i mam teraz dylemata
Ogród Sylwii od początku cz.II 20:42, 27 lut 2014

Do góry
High life

Donice Marcantonio ma u nas Domi Ja też mam, ale ciągle w strefie marzeń Tych mało osiągalnych
Ogród Sylwii od początku cz.II 20:38, 27 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Mam tu linka ze sklepu z donicami, które mogą Ci się spodobać Dziewczyny wrocławskie od nich kupowały i są zadowolone Tylko, że one kupiły na giełdzie po niższej cenie

Nie wiem jak z giełdą krakowską, ale może jakbyś się przełamała to mogłabyś tam skoczyć i obczaić czy też mają A nóż trafią się idealne

dzięki ogromne .... ja wyszukałam sobie takie .... tylko ta cena ?
http://www.sklep.hydroponika.pl/Donice/kolekcja_SERRALUNGA/1148-MARCANTONIO.html?kolor=popielaty
i takie
http://www.sklep.hydroponika.pl/Donice/kolekcja_SERRALUNGA/1140-BORDATO_LISCIO.html?kolor=popielaty

mocno się zastanawiam nad Twoją propozycją !!!!! jutro podejmę decyzję .... dziękuję jeszcze raz !!!
Ogród Sylwii od początku cz.II 20:17, 27 lut 2014

Do góry

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:52, 27 lut 2014

Do góry
KingaR napisał(a)
Witaj Sebku!
Wpadłam się przywitać, jestem nowa na ogrodowisku, chociaż jak większość nowicjuszy spaceruję po nim od kilku miesięcy. I jestem zadziwiona, iż chłopak w twoim wieku potrafi z taką pasją podchodzić do ogrodu, a z poczuciem humoru i dobrymi radami no innych forumowiczów .
Jak zobaczyłam twoja listę prac wiosennych, to aż pobiegłam do sklepu i kupiłam łopatę do trawników... Pozdrawiam i gratuluję pasji i pracowitości.

Miło mi, że Cię zmotywowałem Nóż do kantów trawnika każdy ogrodowiczanin musi mieć - nie ma to tamto
Również Cię pozdrawiam w ten ogólnopolski dzień zakończenia wszystkich diet
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:50, 27 lut 2014

Do góry
Zielona napisał(a)
ech ta nauka... musisz umysł przewietrzyć, Sebastian.... no musisz... nie masz tam czasami czegoś do zrobienia w ogrodzie?

Mam i to dużo Może jutro uda mi się więcej zrobić - poszaleję w ten ostatni weekend karnawału
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:48, 27 lut 2014

Do góry
Joaska napisał(a)
Sebek ogrodowo działa no i dobrze, Sebuś powiedz mi bo ja jeszcze nie mam doświadczenia w opryskach promanalem to pryskacie wszystko jak leci czy tylko wybrane gatunki roślin, muszę chyba psiknąć moje doniczki bo coś bukszpany nie za dobrze wyglądają i nie chciałabym ich stracić.

Ja leciałem właściwie wszystko - choć byliny i to co w ogóle nie choruje to tylko tak pokropiłem - najbardziej postarałem się przy bukszpanach, cisach i świerkach białych Bo te są dość wrażliwe.....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:46, 27 lut 2014

Do góry
monteverde napisał(a)
Widzę Sebku, że u Ciebie prace ogrodowe w pełni ja też zostawiłam kilka uciętych gałązek horti do ukorzeniania pozdrówka

Ciekawe czy przyjmą się te moje patyki? Bo Twoje to nie wątpię
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:38, 27 lut 2014

Do góry
monitka napisał(a)

A to nie powinien być siarczan potasu? taką zanotowałam jesienią instrukcję na zrudziałe bukszpany.

Siarczan potasu kupiłem Ca za wpadka
Miejsko & sielsko 15:20, 27 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Widzę, że u Ciebie kolejna niezła rozróba Bardzo podoba mi się zmiana Twojego domu - czekam na zmiany ogrodu

Czy zakup bukszpanów to wariactwo? Czekać, związać nóżki?
Miejsko & sielsko 14:21, 27 lut 2014

Do góry
dzień dobry ogrodnicy

Plac boju zaczyna powoli nabierać kształtów. Cieszę się tym bardziej, że pogoda piękna a rączki mnie korcą coś zasadzić.
Sebek, cieszę się, że do mnie zajrzałeś, licz e na Twoją pomoc i doświadczenia 

Listę roślin mam zbyt długą 
Tyle roślin mnie fascynuje a ile i się podoba, oj ciężki wybór
Ogród Dominiki 14:01, 27 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Te fotki....brak mi słów by opisać jakie są piękne.....

A jednak coś się mu uda wykrztusić - kcemy więcej!!!!

Będzie więcej fotek, ale najpierw obiekty muszą powychodzić z gruntu i zapozować
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:51, 27 lut 2014

Do góry
Sebek ogrodowo działa no i dobrze, Sebuś powiedz mi bo ja jeszcze nie mam doświadczenia w opryskach promanalem to pryskacie wszystko jak leci czy tylko wybrane gatunki roślin, muszę chyba psiknąć moje doniczki bo coś bukszpany nie za dobrze wyglądają i nie chciałabym ich stracić.
Ogród Sylwii od początku cz.II 09:55, 27 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Wianek wyszedł Ci cudniasty

miły jesteś
Moje ukochane miejsce na ziemi 09:31, 27 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Wiosna u Ciebie w stadium zaawansowanym
Ale wiewiórka chodząca po ścianach...Tego jeszcze nie grali

Sebek ta wiewiórka dzisiaj już była w karmniku na śniadaniu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:41, 27 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Jeszcze poproszę o termin stosowania siarczanu magnezu - bo dziś również go zakupiłem Ale intuicja mi mówi, że jak rośliny ruszą to trzeba je nim potraktować....

A to nie powinien być siarczan potasu? taką zanotowałam jesienią instrukcję na zrudziałe bukszpany.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies