Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Sebek 20:42, 27 lut 2014

High life

Donice Marcantonio ma u nas Domi Ja też mam, ale ciągle w strefie marzeń Tych mało osiągalnych
Syla 20:43, 27 lut 2014

Mala_Mi napisał(a)
Sylwia.... ja zawsze po wizycie u Ciebie łapię doła... i jak czytam, że trawki ścięte będą wyrównane, to mam ochotę zapaść się pod ziemię
Po raz drugi łapię doła... bo jeszcze nie zdjęłam wianka bożonarodzeniowego... jeszcze trochę... to będzie jak znalazł w grudniu A u Ciebie taki nowy śliczniusi.....

Ogród jak z żurnala...... szkoda tych traw.. strasznie nie lubię okresu po ścięciu ich... jest łyso Ze swoimi poczekam, bo jakoś jeszcze wyglądają, a potem cyk piła spalinowa.. i 15 minut i pokoszone

A Malkula runianaka (widziałam ja) musiała być jakaś trefna kupiona (wyglądała na chorą).. bo u mnie rośnie w cieniu,rośnie w słońcu.. i nigdy jej nie podlewałam i nigdy nie nawoziłam... jesienią kilką pędów wydarłam łapami z istniejacej, wetknęłam do ziemi w cieniu koło lilaków.. i też rośnie... w zapomnieniu..

Aniu co też tu mi napisałaś .... doła ??? tylko dlatego , że wianka nie ściągnęłaś ??? daj spokój ..... ozdoby choinkowe z choinki na zewnątrz ściągałam dopiero w niedzielę

Jak kcesz to Ci upletę wianek i wyślę co by Cię rozweselić !!! wiosna przecie .... wiosna !!!!
Syla 20:44, 27 lut 2014

Sebek napisał(a)
High life

Donice Marcantonio ma u nas Domi Ja też mam, ale ciągle w strefie marzeń Tych mało osiągalnych

one są dostępne u mnie i nawet dostanę rabacik i mam teraz dylemata
Syla 20:48, 27 lut 2014

butterfly napisał(a)
Syla, u mnie jak świerki podrosną to też będą mieć cień...

I weż tu człowieku się zdecyduj....

no ja wiem co bym zrobiła
ana_art 20:48, 27 lut 2014

ładne te donice tak jak cena, pamiętasz donice które kupowałam przed biuro, takie kwadratowe. Mogę je z czystym sumieniem polecić
Syla 20:49, 27 lut 2014

Joaska napisał(a)
Sylwia wianki superowe

Hejka Asiek .... jak miło , że zawitałaś .... miałam napisać wpadłaś no ale to mi się kojarzy dzięki
Syla 20:50, 27 lut 2014

ana_art napisał(a)
ładne te donice tak jak cena, pamiętasz donice które kupowałam przed biuro, takie kwadratowe. Mogę je z czystym sumieniem polecić

ale ja kcem na okrągło ! .....są takie ? te co mi Sebek podesłał z ceną ok ale kolor wydaje mi się za ciemny do tych moich brązów a może się mylę ? że się upieram przy jasnym popielu ???
ewa004 20:56, 27 lut 2014

Sylwuś a która dawkę promanolu do rozrobienia brać pod uwagę ?
Magda70 20:58, 27 lut 2014

Nadrobiłam i ja
Ostatnie bombki z doniczek przed domem dziś wyciągałam....
monteverde 21:13, 27 lut 2014

No i na jakie się donice zdecydowałaś Syla? Sebka fajne bo nie drogie a ładnie wyglądająpozdrówka