Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "rozplenica"

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku 22:06, 23 lip 2016

Do góry
Anusia napisał(a)

Jeszcze raz rozplenica od Przemka w pełnej krasie.

O, Twoje rozplenice już mają szczotki U mnie gdzie nie gdzie zaczynają się pojawiać ździebełka z kwiatostanami. Moje jakieś zapóźnione
Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku 11:38, 23 lip 2016

Do góry
Aniu cieszę się że rozplenica już u Ciebie kwitnie
Oszołomiony jestem tym łanem rudbekii a i szpaler mixu bukietowych nie gorszy
z perukowca urośnie gigant U mnie ma 2 metry a ciacham go zawsze w kwietniu o połowę
Gdzieś na końcu świata... 10:58, 23 lip 2016

Do góry
U mnie rozplenica taka sama jak u Ciebie pod względem wielkości
Kosmosów w tym sezonie nie mam, co za niedopatrzenie
Piękne sadzonki traw zakupiłaś
Życie w wiejskim ogrodzie 09:25, 23 lip 2016

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)
30 stopni o jaaa a u mni zimno jak jesienią. Przemo cuda u Ciebie, rozplenica super mam jedną z nasionek które podarowałeś Ani z Skandynawi po krzyzacku moja jeszcze bez kłosów ale u Ani już byly jest cudna. Pozdrawiam

U mnie dość ciepło w porównaniu z ostatnimi deszczowymi tygodniami, brakowało mi tego słońca
Ania się z Tobą podzieliła, to bardzo miło z jej strony Daj trochę czasu rozplenicy a obsypie się kłosami Macham
Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku 20:43, 22 lip 2016

Do góry
Moje rutbekie na folkowej rabacie. Niestety walczę o nie. Co raz łapią mączniaka wrr.

Jeszcze raz rozplenica od Przemka w pełnej krasie.

Anabelka z Limkami

Życie w wiejskim ogrodzie 18:56, 22 lip 2016

Do góry
Gardener27 napisał(a)

To jednoroczna rozplenica Nasiona dostałem od znajomego, nie wiem czy są dostępne w sprzedaży Na jesień mogę zebrać i Ci podesłać jak chcesz tylko się przypomnij Tak prezentowała się w ubiegłym roku

Cudna jest poproszę parę nasionek jeśli to nie kłopot dla ciebie Przypomnę się dzięki.
Życie w wiejskim ogrodzie 17:34, 22 lip 2016

Do góry
30 stopni o jaaa a u mni zimno jak jesienią. Przemo cuda u Ciebie, rozplenica super mam jedną z nasionek które podarowałeś Ani z Skandynawi po krzyzacku moja jeszcze bez kłosów ale u Ani już byly jest cudna. Pozdrawiam
Życie w wiejskim ogrodzie 17:06, 22 lip 2016

Do góry
Iwonko rozplenica jest zjawiskowa i kwitnie najwcześniej ze wszystkich jakie posiadam Z tamtego roku przeżyła mi tylko jedna w gruncie, reszta zmarzła
Dmuszek się sieje bo na jesień go pełno na rabacie ale niestety nie przeżywa zimy Trzeba każdego roku siać Ja kupuję
Tak jak już wspominałem ogrodowe uprawiam w donicach i na zimę wnoszę do domku gospodarczego, nie ma tam ogrzewania Chodzi o to by im pąki kwiatowe nie zmarzły bo nici z kwiatów na następny rok Na wiosnę usuwam to co uschnie, zasilam i po ogrodnikach wynoszę na zewnątrz Ot cała filozofia
Życie w wiejskim ogrodzie 16:37, 22 lip 2016

Do góry
Mirka napisał(a)
Przemku która to rozplenica pegasus pierwszy raz słyszę tę nazwę.Gdzie nasionka kupić?

To jednoroczna rozplenica Nasiona dostałem od znajomego, nie wiem czy są dostępne w sprzedaży Na jesień mogę zebrać i Ci podesłać jak chcesz tylko się przypomnij Tak prezentowała się w ubiegłym roku

Życie w wiejskim ogrodzie 15:12, 22 lip 2016

Do góry
Przemku która to rozplenica pegasus pierwszy raz słyszę tę nazwę.Gdzie nasionka kupić?
Życie w wiejskim ogrodzie 14:15, 22 lip 2016

Do góry
Anusia napisał(a)

BOSKIE!
Już dzisiaj jeśli mogę zaklepuję nasionka dmuszka
Rozplenica wzeszła mi jedna od Ciebie, ma już kłoski, więc w przyszłym roku liczę na nie. Podzieliłam się nasionkami z Gosią i jej też wzeszły, w końcowym rezultacie ostała jej się jedna.

Aniu nasion dmuszka nie zbieram, nawet nie wiem jak miałbym się za to zabrać bo są dość dziwne ? Kupię Ci paczkę nasion i podeślę bo u mnie zawsze są
Jednoroczna rozplenica rozeszła się po całej Polsce Niech Wam rosną, dzielcie się nasionami

Życie w wiejskim ogrodzie 14:05, 22 lip 2016

Do góry
Gardener27 napisał(a)

BOSKIE!
Już dzisiaj jeśli mogę zaklepuję nasionka dmuszka
Rozplenica wzeszła mi jedna od Ciebie, ma już kłoski, więc w przyszłym roku liczę na nie. Podzieliłam się nasionkami z Gosią i jej też wzeszły, w końcowym rezultacie ostała jej się jedna.
Życie w wiejskim ogrodzie 13:56, 22 lip 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Czyli będą nowe fotki?
Przemek, o co chodzi z tym ładowaniem zdjęć?
Ja wrzucam na kompa - to trwa chwilę (kopiuję z karty), a potem wklejam po 4 na posta, na zasadzie "wybierz plik". To też chwila...

Te hortki ogrodowe mają cudne kolory.
To tegoroczne nabytki, czy od zeszłego roku tak masz cudne?

Miałeś taką jednoroczną trawkę z cudnymi białymi kłoskami, nie pamiętam nazwy, ale koniecznie zamawiam nasionka, jakbyś mógł o mnie pamiętać

Świeżutkie zdjęcia wyżej
Iwonko dziś zrobiłem przeszło 200 fotek, nim wybiorę te właściwe trochę schodzi i net też muli

Hortensje ogrodowe mają już 6 lat Uprawiam je w donicach a na zimę wnoszę do gospodarczego dlatego tak ładnie mi kwitną przed wejściem do domu

Rozplenica jednoroczna Pegasus o jakiej mówisz również jest u mnie w tym sezonie Rośnie w ogrodzie warzywnym ale jeszcze nie kwitnie
Przypomnij się na jesień to wyślę

Wszystkiego po trochu 10:08, 22 lip 2016

Do góry
Lipiec u Ciebie zachwyca
Czy ta Przemkowa rozplenica to jest jednoroczna ? chyba kupiłam taką na ryneczku i nie wiem jak z nia postępować ?
Macham
Gdzieś na końcu świata... 06:05, 22 lip 2016

Do góry
Anusia napisał(a)
Jeżówka piękna. Przeorałaś wszystkie rabaty. Przed ogródek powoli się tworzy i za rok będzie wyglądał rewelacyjnie. Twoja rozplenica za jakieś dwa tygodnie wypuści kłosy. To trawa bardziej jesienna, o tej porze prezentuje się najlepiej. Macham póżnym wieczorem

Doslownie przeoralam musze uzupelnic kora poniewaz mi zabraklo. Jeżówki skradly me serce musze jeszczebkilka dokupic mam purpurowa ale jeszcze w pączkach jest. Podoba mi sie southern belle musze ja poszukac u nas w centrum.
Gdzieś na końcu świata... 22:33, 21 lip 2016

Do góry
Jeżówka piękna. Przeorałaś wszystkie rabaty. Przed ogródek powoli się tworzy i za rok będzie wyglądał rewelacyjnie. Twoja rozplenica za jakieś dwa tygodnie wypuści kłosy. To trawa bardziej jesienna, o tej porze prezentuje się najlepiej. Macham póżnym wieczorem
Gdzieś na końcu świata... 13:37, 21 lip 2016

Do góry
Wróciłam po wojażach i pochwale sie moją pierwszą jeżówką Milkshake

Tegoroczne lawendy chyba im służy ta patelnia na przedogrodku i rozplenica z nasionek od Przemka u Ani ze Skandynawi po krzyżacku już ma klosy u mnie jeszcze nie

Moja codzienność - ogród Oli 21:04, 20 lip 2016

Do góry
kaz742011 napisał(a)

A mnie moje chyba nie lubią. Miskanty ledwo ledwo, rozplenica hameln też mikrus.

spokojnie, daj im czas na rozrośnięcie
Moja codzienność - ogród Oli 21:03, 20 lip 2016

Do góry
leon60 napisał(a)

nic nie robię chyba mnie lubią

A mnie moje chyba nie lubią. Miskanty ledwo ledwo, rozplenica hameln też mikrus.
Wszystkiego po trochu 20:03, 20 lip 2016

Do góry

Ta werbena wysiała się sama. Nie będę więcej zbierać nasion i siać do pojemników.

Rozplenica Przemkowa już zaczyna kwitnąć

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies