Bogusiu Żałuj ciasto i u Ani i u Iwonki było pyszne
A i ta atmosfera i tematy zielone i nie tylko
Ogród zawsze pozytywnie nastraja.mnie na pewno..Nie ważne jaka jest pogoda, zawsze widok zieleni, roślin , rozwijających się kwiatów, czy też w pełni, czy przekwitających to sama radości.Mogę chodzić po nim w deszczu, w słońcu, chmurach, czy tez jakiekolwiek pogodzie. Wdychać to zielone powietrze,i zapach roślin i kwiatów..Mmiodzio
Bodziszek żałobny
Zazwyczaj rośliny nie sięgaja korzeniami poza koronę. Z tego powodu wyplewiłem trawę pod rh i śmiało obkopałem rh dookoła. Być może uszkodziłem drobne korzenie?
A moze zaszkodziłem próbując zasilić rh kompostem który cienką warstwą rozsypałem pod koroną po wyplewieniu? A może zaszkodziła mu kora którą rozsypałem pod rh?
Od wczesnej wiosny liście miał inne niż zazwyczaj i tak zostało do dzisiaj.
Wilgoci mu nie brakowało. Zastanawia mnie również nadzwyczaj szybkie osypanie się kwiatów. Pięknie wyglądały na ziemi ale...
Co mu dolega?
Pomoże ktoś? Jak go ratować?
widziałam i masz pięknie
bylinówce jest cięzko ładne zdjęcie cyknąć jedynie ,bo na żywo to cudo
trochę kadrów z brzozowej tym razem
tam trochę łatwiej cyknąc fotkę .....ale też tam kwiaty dojdą na razie są same jeżówki przed limkami i nie wiem co niższego dodać ....myślę o bodziszkach
a tu ze skalniaka kadr
ml nie bardzo tu rosną ,chyba na hakonki powymieniam ....przy schodach też hakonki muszę podosadzać ,bo kilka padło ....to był Twój pomysł ....pamiętam
macierzanka daje czadu ,tylko hakonki nie
red barony rosną pomalutku
czekam na telefon
widziałem kwitnące rododendrony
ponizsze zdjęcie zrobiłem samym rodkom ale wyszło zamazane. dlatego dodatkowo - postać:
urocze mostki:
Te rodki nie maja 15 lat lecz trzysta