Donicę proponuję owinąć ozdobnym papierem do pakowania preznentów w zależności od kolorystyki dekoracji: srebrnym lub czerwonym. kiedyś wstawialam w wiklinowy kwadratowy koszyk, teź to fajnie wyglądalo.
Pod papier - albo podstwkę, albo wsadzić w worek (np do gruzu aby był mocny).
Syla na wiosnę kolejne zmiany jeszcze więcej traw, rabta za płotem przy ulicy powstanie i wierzę, że wreszcie moje graby patyczki nabiorą ksztaltow i jeszcze kilka pomysłów mam.
Bogdziu mam ptaszki!!! Całe jedzenie, ktore im w ubiegłym tygodniu powiesiłam, zostało zjedzone. Po świeżej dostawie jedzenia dzisiaj cale stado na brzozach obserwowałam , ależ szalały
U nas była dzisiaj przepiekna pogoda. Chociaż dzisiaj rano nie wychodziłam do ogrodu, niemal cały dzień spędziłam sprzątając dom... część zdjęć wykonane przez okno
Wspomnienie po wiankowaniu
Irenko super donice!!! Idelane do energetycznej czerwieni wianka od Danusi.
Może podnieś troszkę te stożki aby wyżej wystawały? Ja wsadzam do donicy cegłę.
Rok wstrętny... Wczoraj mój trener nie zobaczył we mgle mojego czarnego samochodu i wycofał w mój przedni zderzak..... I rzekomo nie zauważył..... To tak apropos serii zdarzeń. Mus czerwony przed domem stawiać.....
Myślalm, że u mnie ptaki nie buszują... Wszystko co w ubiegłym tygodniu powiesiłam wyjadły. Stado wróbli i sikorek u mnie urzęduje w ogrodzie. Szaleństwo jakieś