Sebek nie ma innej opcji wszystko musi byc zdane na cacy
Wszyscy trzymaja kciuki za nasza madra glowe
Super ze u Was wiosna chociaz milo nie tak jak u nas brrrr
Trzymaj sie dzielnie jestesmy z Ciebie dumni
pozdrawiam
Jeśli dobrze kojarzę co to jest fifka to kupimy dopiero jak reszta zacznie ćpać
W Białce dziś było super Tylko ludzi jak w mrowisku.....Bardziej się opłaca kupować teraz na ilość zjazdów niż godzinne karnety....Bo po pół godziny się stoi w kolejce.... Macham
Elu dziekuje za wizyte mimo tej snizycy dobrze ze o mnie pamietacie uf uf uf juz nie mam sil
Sebek fajnie ze mnie odwiedziles mysle ze byliscie poprostu grzeczniejsidlatego macie piekna wiosne no chyba ze macie jakies chody u bozi no bo jak to tlumaczyc hi hi hi hi nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie oj nie ma
pozdrawiam
No tak....typowa kobieta z Ciebie Znasz ten cytat? "Pojechałam kupić sukienkę, ale zobaczyłam tę śliczną torebkę, więc kupiłam dwie pary butów" Czy jakoś tak
Aga - aż dziwne, że u Was jeszcze śnieg....U mnie już dawno go nie ma....
Do róż na pewno będą pasować szałwie omszone Do tego przywrotniki, lawenda, bodziszki, przetaczniki - powinny u Ciebie pasować
U mnie w donicach jeszcze bombki i derenie... Kolęde dopiero dzisiaj mam....
Koncepcji an wiosne nie mam, pewnie stożkowe bukszpanyw wrócą przed wejście w weekend bo zagrożenia mrozami nie ma.
No wlaśnie ja nie mam żadnych doswiadczeń z promanalem. Zawsze na przedwiośniu robiłam oprysk na choroby grzybowe a na robale dopiero inetrwencyjnie od maja. I teraz myśle pryskać już czy nie???