gusiarz
18:51, 06 lut 2014
Ooooo, chwilkę mnie nie było a tu tylu wspaniałych gości 
Beatko - poproszę o cenne wskazówki dotyczące nazw roślin
Jagoo - chyba ciemniejsze... będzie większy kontrast kolorystyczny
Aniu - pooglądałam u cię foty... ślicznie wygląda owsica... czy owies wieczniezielony... bo to cyba ta sama roślinka
Pszczółko - posłucham rad... będzie ścianka z cisa. Takich ścianek mam w ogrodzie coraz więcej... będzie zatem do czego nawiązać.
Magnolio - jak miło, że zajrzałaś... dziękuję za rady - mimo, że bardzo mi się owies podoba, zrezygnuję z niego przy różance. A co z traw zaproponowałabyś żeby do róż i reszty ogrodu pasowało?
Basiu - chyba w carexy i ML pójdę... jak Pszczółka radziła...
Aga - będzie cis
Madżen - ja też wiosny wyglądam.. u nas wciąż dużo śniegu leży
i topi się, topi... powoli

Beatko - poproszę o cenne wskazówki dotyczące nazw roślin

Jagoo - chyba ciemniejsze... będzie większy kontrast kolorystyczny
Aniu - pooglądałam u cię foty... ślicznie wygląda owsica... czy owies wieczniezielony... bo to cyba ta sama roślinka

Pszczółko - posłucham rad... będzie ścianka z cisa. Takich ścianek mam w ogrodzie coraz więcej... będzie zatem do czego nawiązać.
Magnolio - jak miło, że zajrzałaś... dziękuję za rady - mimo, że bardzo mi się owies podoba, zrezygnuję z niego przy różance. A co z traw zaproponowałabyś żeby do róż i reszty ogrodu pasowało?
Basiu - chyba w carexy i ML pójdę... jak Pszczółka radziła...
Aga - będzie cis
Madżen - ja też wiosny wyglądam.. u nas wciąż dużo śniegu leży