Te widoki kocham
Strasznie szybko w tym roku.
Fajna wyprawe mialas, widziałam fotki.
Bozenko, a jak kolkwicja u ciebie, u mnie szal sie5 zaczyna, tak wielka urosla, ze juz muszę ja cieciem korygowac, pozdrawki
nie straszą tylko je trzeba ciąć, aby się zagęściły. Tak to takie roztrzepańce będziesz mieć. I w jeden sezon efektu nie uzyskasz. Raczej w 4-8... więc w cierpliwość trzeba się uzbroić.
Bardzo ładne umbry i wiąz. Kulkowisko też ładne przyrosty ma.
Jak to przeczytalam, od razu o sobie pomyślałam.
Gibraltar mimo iź nie pachną, swietny kongrast robią. Z wielką przyjemnością obejrzalam najnowsze ujecia
Super masz te kwasoluby. I kloniki też. Ja zdecydowanie muszę dokupić. I wreszcie sosny oskubać, bo po nocnej nawałnicy i tak nic innego nie da się robić.
Aniu ja też zawsze zaraz po przekwitnięciu nasienniki usuwam ale teraz nie wyrabiam na zakrętach...i jeszcze zostały ,a przy okazji wydały mi się takie fotogeniczne
Myślę,że tego iglaka nie żałuj ,chyba coś też podsycha?
Berberysy bardzo lubię, muszę jeszcze jakiegoś dokupić,co nie mam.
A ty wiesz, ze napisalam do nich w niedziele i nie ma odzewu.
Tak samo mialam z Rozarium w zeszlym roku przyszla paczka z rozami i wszystkie byly z ziemia wymieszane. Napisalam wyslalam foty i zadnej reakcji.
Doniczki powkladane do paczki bez zabezpieczenia.
Jednak dobra firma rozana to Ćwiek i Hyzy.
Piekne nabytki. I zobacz jakie dorodne. U mnie obok w szkolce tez takie ladne sprzedaja, ale nie zawsze maja to co chce.
To jest taka szkolka pod klienta miastowego balkonik obsadzic, ale tez i znawcy przyjezdzaja. Mozna roznych ludzi poznac i to z swiecznika.
chętnie dosadziłabym więcej ,tylko nie mam pomysłu gdzie,więc tymczasem inne będę podziwiać na OgrodowiskuTy widzę się obkupiłaś ,ale miejsca do sadzenia to jeszcze masz... U mnie rabatki trochę upchane