Magnolia pozostała by w trawniku,nie patrzcie na bajzel bo wiadomo u mnie wszystko na razie wygląda mało fotograficznie. Zdjęcia nieco wypłaszczają ,mnie się wydaje dobrze. Podpowiedzieć coś proszę bo szybciutko muszę tę darń zerwać i póki co zrobić mały przechowalnik tam ale już bym chciała żeby to było na faktycznej rabacie żeby roboty głupiego nie robić
Mam problem z wierzbą hakuro. Kilka gałązek nie wypuszcza listków, nie wiem czy uschły (te zaznaczone na zdjęciach). Uciąć je czy na razie zostawić i obserwować?
I czy nawozić czymś wierzbe?
nic sie nie umiem dziś skupić więc wybyłam z aparatem na ogród...nie ma za wiele do focenia :/ mimo ciepła i słońca chyba brak deszczu nie pozwala roślinom nadgonić w espresowym tempie straconych dni później wiosny..ale na wszytko przyjdzie czas
grusza już za momencik już za chwileczkę
kupiona w zeszłym roku świecznica przetrwała zime w doniczce i pieknie rośnie mus jej znależ miejsce
stipa i tulipanki...no włąsnie tulipanki....widze że ponad połowa ma tylko liście :/ a te co mają kwiaty sa drobniutkie...miałam nadzieję że jednak z 2 sezony pociągną...
W sobote zrobie zdjecia bo teraz w innym miejscu jest, jakies śruby brakowało. Ale tam chyba raczej nie bo za mało miejsca no i trawki tam obok chce. Róze już listki mają, trawa już do koszenia ale olej mi musi wymienić w kosiarce w sobotę to może potem pokosze.
Witam, przyszłam z rewizytą. Ogrom pracy wykonałaś. Masz piękny ogród. Patrząc na Twoje zdjęcia uwierzyłam, że i mój kawałek ugoru może stać się pięknym ogrodem.
Mam pytanie odnośnie brzóz widocznych na zdjęciu. Jaka to odmiana i ile lat rosły żeby osiągnąć takie rozmiary? Marzą mi się takie same.