Aniu, ta ścianka zbudowana jest z klepek boazeryjnych. Przydałyby się pod nią jakaś wzniosła roślina, marzy mi się dereń ale nie wiem czy warunki dla niego byłyby odpowiednie. A tymczasem będzie hortensja. Pożyjemy, zobaczymy
Pytasz o resztę towarzystwa. Eksplorują okolice
Dziś był całkiem przyjemny dzień mimo niekorzystnych prognoz pogodowych
No jak to nie pokazuję oczka, ja wręcz Was nim katuję . A ja chyba dam wrzosom jeszcze szansę. Patrz jaki widok przez chwilkę dziś miałam
Takie dwie ślicznoty z nad stawu dziś przywiozłam.
ale potaplały się, popływały, pogrzały do słonka i tyle je widziałam. Poszły w cholerę, czy tylko się schowały...
Reszta ogrodu też cudna, ale fotki innym razem bo mi cierpliwości brakuje do tego laptopa
Aguś dzięki za pyszny obiadek i fajny dzień, a Ł podziękuj jeszcze raz za transport
Ja mam tylko tą odmianę brunery.Chyba mi się nie wysiewała.Ale ona dzieli się dobrze.Rośnie dobrze.Tak, duzo wcześniej już wypuszcza listki niż hosty.Piękne są
Kupiłam gazanie.Bo moje mi w ogóle nie wzeszły.
Chciałam pokazać Wam moje cisy . W zeszłym sezonie ostro przycięte w tym roku mają cudne przyrosty. Nawet dwa ogromne skrócone o dwie trzecie prawie odbijają z pnia. Koniecznie muszę znaleźć im fajną miejscówkę bo coś czuję ,że jeszcze dwa trzy sezony i będą zachwycać
Jolu, ja wczoraj i dzisiaj pracowałam i podlewałam. Puściłam wodę z węża, którego położyłam pod rośliny i tak się sączyło. Przyjemne z pożytecznym. W tym roku roślinki mnie rozpieszczają. Nie mogę napatrzeć się na floksy szydlaste.