Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:16, 24 sty 2014

Do góry
Sebek, Tyś już Maturzysta?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:38, 23 sty 2014

Do góry
Sebek wpadłam zobaczyć co słychać i życzyć udanej studniówki.
Nie założysz czerwonej podwiązki „na szczęście”, ale może któryś z przesądów studniówkowych ci się przyda…

Co jeszcze może zrobić chłopak, aby zwiększyć swoje szanse na pozytywny wynik na maturze?
1.Tradycja daje jasną wskazówkę – zainwestować w dobry garnitur. Stary przesąd mówi bowiem, że na egzamin dojrzałości maturzysta powinien iść w tym samym stroju, w którym był na studniówce. Podczas szampańskiej zabawy ma się w nim skumulować dobra energia, która pomoże podczas maturalnych zmagań.

2.Ważny jest też krawat, którego nie wolno ściągać przez całą imprezę. Aby dodatkowo wzmocnić jego „magiczne” działanie, należy wybrać model w kolorze czerwonym.

3.Podobnie jak krawata, podczas zabawy studniówkowej nie można ściągać butów. Ponieważ tańczenie na boso ma przynosić wielkiego pecha, warto zadbać o to, by obuwie było wygodne i nie obcierało. Gdy będziemy się przygotowywać do wyjścia na imprezę, trzeba również pamiętać, by pastować buty tylko w jednym kierunku.

4.Przygotowania do studniówki to ostatni dzwonek, aby pójść do fryzjera. Przesądy mówią bowiem wyraźnie: aż do matury obowiązuje zakaz ścinania i podcinania włosów. Nie dotyczy to jednak golenia wąsów i brody – wręcz przeciwnie, maturzysta na egzaminie powinien być dokładnie i elegancko ogolony na gładko.

Miłej zabawy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:17, 23 sty 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Ni ma Kiedy indziej Na tapecie dzisiaj inglisz i historia

Trudno Edukacja najważniejsza
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:08, 23 sty 2014

Do góry
Ni ma Kiedy indziej Na tapecie dzisiaj inglisz i historia
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:03, 23 sty 2014

Do góry
Architektura wnętrz to moja druga miłość, już sobie nawet wypracowałem styl i tego będę się trzymać A z remontem racja - jedno ruszysz i lecisz z tym koksem w całym domu
Fiolety i róże masz cuuudne - połączenie rh i bluszczu jest genialne
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:49, 23 sty 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Kasiu - trzeba mieć do tego program - wystarczy najprostszy ściągnięty z netu
Dzisiaj fiolety som na tapecie??? Może coś tam mam

Dziękować tak myślałam, że to program - poszukam cosik
czekam na fioletowy
Makowo na Kociewiu 16:39, 23 sty 2014

Do góry
makkasia napisał(a)

Seba już chyba masz zimę ? U mnie jest zdecydowanie za zimna, i nie przekonuje mnie "Sorry taki klimat" nie lubię zimy, nie lubię

Jak my wszyscy U mnie pizga złem (w sensie ziiimno ), a na drogach nadal lodowisko, bo nie posypali....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:37, 23 sty 2014

Do góry
Małgosiu - no u dzieci to jeszcze ten kolor może być - a lody lubię w większości kolorów i smaków

Marta - kiczowaty ten kolor, że aż oczy bolą

Aniu - my to chyba po jednych pieniądzach

Gabrysiu - dla mnie chyba zbyt energetyczny Jak usłyszałem, że we wnętrzach rządzi w tym roku róż to stwierdziłem, że już nie chcę modnej kolorystyki w domu

Kasiu - trzeba mieć do tego program - wystarczy najprostszy ściągnięty z netu
Dzisiaj fiolety som na tapecie??? Może coś tam mam
Makowo na Kociewiu 10:50, 23 sty 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Aaaale czapy - to niesamowite, że u nas pada deszcz, a Was zasypało

Seba już chyba masz zimę ? U mnie jest zdecydowanie za zimna, i nie przekonuje mnie "Sorry taki klimat" nie lubię zimy, nie lubię
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:14, 23 sty 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Dziękuję jeszcze za życzenia, kochani jesteście
Mam dla Was w podzięce fotki w kolorze pełnym kiczu O ile w ogrodzie mnie ten kolor nie irytuje, to w każdej innej dziedzinie już tak

.

Zgadam sie z tOBĄ 1000000 %
Biały domek pod lasem 23:56, 22 sty 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Masaaakra.....Ale wydaje mi się, że wszystko sobie poradzi bez problemu - potraktuj to jako stan hibernacji

Obyś miał rację, brzozy niby pospolite, ale mi ich szkoda, bo już trochę podrosły. Zawsze to coś ma mojej pustyni
Biały domek pod lasem 23:50, 22 sty 2014

Do góry
Masaaakra.....Ale wydaje mi się, że wszystko sobie poradzi bez problemu - potraktuj to jako stan hibernacji
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:05, 22 sty 2014

Do góry
Dziękuję jeszcze za życzenia, kochani jesteście
Mam dla Was w podzięce fotki w kolorze pełnym kiczu O ile w ogrodzie mnie ten kolor nie irytuje, to w każdej innej dziedzinie już tak

Macham do Was i spadam do inglisza....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:53, 21 sty 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Na razie glowę zajmuje mi matura i studniówka Od przyszlego poniedzialku tylko matura....
Dzieki, ze wpadlas, sebuskam

I dzięki temu chociaż u Ciebie jestem prawie aktualnie...
Z okazji imienin życzę Ci by te "baby" przestały Ci wynajdywać żonę... sam sobie znajdziesz.. i masz czas Udanej studniówki, łatwej matury i spełnienia marzeń Zasługujesz na to
Ogród Sylwii od początku cz.II 21:03, 21 sty 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Lodownia U wszystkich warunki te same - choć u Ciebie ogród i tak wygląda prześlicznie

Podziękować wczoraj potwornie wiało i padał deszcz ... Pokrzywił trawy i w takiej pozycji niestety w nocy zamarzły ..... Oby do wiosny
Postawić trawkę nad i... 20:58, 21 sty 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Aaaaaaaaaaaa.....pottttffory kusicie tymi ciastkami, a potem na studniówce będę szerszy niż wyższy! Ale jak odmówić takiej muffinie?!

...nie ma szans na odmowę...one tak słodko kuszą... wytańczysz Sebek...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:35, 21 sty 2014

Do góry
Nie dziękuję Pisałem, że rosnę wszerz i na studniówce będę szerszy niż wyższy Chyba tak pisałem.....Zakręcony jestem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:26, 21 sty 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Przed studniówką W sobotę dopiero - i w niedzielę

No to chyba źle przeczytałam, że "po" studniówce wszerz rośniesz... ale wybacz - nadrabiam zaległości i chyba za szybko staram się przeczytać wszystko. W takim razie pysznej zabawy życzę.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:23, 21 sty 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Irenko cudnie Ci wychodzą te rzeczy - gratuluję nie tylko wykonania, ale i chęci Bo mi by się nie chciało A lampę z kryształkami, którą pokazałaś widziałem ostatnio - na żywo wygląda bosko!

Sebuś dzięki
Może mi namiary dasz na tę lampę?
Jurajski Ogród 16:55, 21 sty 2014

Do góry
Sebek, dla Was wszystko

Marto, tak natura często zaskakuje...

Irenko, brzozy są giętkie, więc się podniosą. Gorzej by było, gdyby rósł podwójny czubek - wtedy by rozłamało. U nas dzrewa dużo znoszą; wichury, oblodzenia, deszcze i susze - mocne są, mają silny system korzeniowy (ale do pewnych granic).
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies