Dziękuję bardzo za serdeczny komentarz
Uwielbiam uwieczniać wszystko co mnie otacza, a że ogród kocham nad życie tam się wyżywam Miło, że Ci się podoba!
Tutaj przymiarki do sadzenia moich amonagaw
a tu już posadzone no i turzyca gold band przesadzona, jeszcze mi zostały rozchodniki do przesadzenia i hameleny
Ogród już żyje na całego Nie wyobrażam sobie mojego raju bez zwierząt, no może nie koniecznie lubię sarny czy dziki w ogrodzie, ale cała reszta szczególnie ptaki mile widziane
Lubię to ujęcie mimo, że nie jest specjalnej jakości, żaba wygląda jak z kreskówki Disney'a
Sylwuś bardzo mnie cieszy, że kaczki lubią przebywać w moim ogrodzie. Widać czują się tutaj bezpiecznie
Motyle widziałam już różne, ale ten pierwszy dał się uchwycić
Żaby są w ilościach hurtowych, zaraz będą kijanki
Bardzo lubię życie w ogrodzie
Sprzęt odpalony
Po uprawieniu mam ładną pulchną ziemię w warzywniku i poziom ziemi w stosunku do ścieżek mocno się podniósł
tak to wygląda, dwie ścieżki będą mobilne z oflisu
tylko je jeszcze dokończyć musimy
Zakwitł pierwszy tulipan
I krokusy
Iryski też już zaczynają
Nowe róże przyjechały
5szt kimono, 1pianio i Voyage.
Jeszcze musi dojechać Olivia i jubilee celebration
A może te drzewka, które już rosną przesadzić w to miejsce..i wygodniej do koszenia. Marikeny, to nie jest dobry pomysł..bardzo późno startują, lubią przemarzać i tak szybko nie "zapełnią" luki. Prędzej cos o czerwonym wybarwieniu, np. śliwa Pissardi.
Anita i tak kwitną Ci co roku te czosnki? Nawet te starsze, wcześniej sadzone? Bo ja też chcę posadzić od razu do gruntu na jesień, bo mnie w tych doniczkach niemiłosiernie wkurzają