Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 11:02, 15 sty 2014

Do góry
gierczusia napisał(a)

A nie szósteczka ??.....
Zapach trumienny był tak obrazowy, ze od razu się zastanawiałam czy cuś dziwnego był czuć .. Ale Sebek..nie martw się ... Wody basenowe i bulgotniki rozprawiły się nawet z trumiennym zapachem

Ps..niemożliwy jesteś

Oj niemożliwy, jak to się super czyta
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 10:27, 15 sty 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
A widzisz Sebek mam zamaly monitor w telefonie tak czy siak przypomniałam sobie dzięki temu, ze sadzilam korony
Danusiu przejeżdżałem prawie koło Ciebie i machAlam, niewiem czy dostrzegłaś

Nie było mnie do 15 tej, trzeba było dzwonić hmm. Ana----bendem lać po łapkach
Pszczelarnia 23:57, 14 sty 2014

Do góry
jotka napisał(a)
Jak tak dalej pójdzie, to kolejny sezon ogrodowy otworzy ktoś wracając z zabawy Sylwestrowej
O tempora o mores !

Wrócić z Sylwestra w marcu Party haaard

Ewa - cudnie Ci to sadzenie wyszło
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:53, 14 sty 2014

Do góry
Ja też się cieszę, że dwa lata się znamy A Sebastian to piękne imię dla dziecka
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 23:44, 14 sty 2014

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

położyć się ... oczywista oczywistość, że GENIALNE !!! ... no i miałeś farta ... nie czekał na Ciebie nikt kto nie pozwoliłby na takie szusowanie na bele czym ... no i ciekawa jestem, która z dziefczyn to była ??? ... ja w każdym razie Sebastianie tak pomysł ... jak i jazdę w stylu dowolnym popieram i jestem z ciebie jakby dumna

i to była przepaść ... nie mogę nie sprostować ... to wtedy to była przepaść i żadne tam 30 cm ... to było wyższe ode mnie a ja mam półtora metra ... nio

a teraz wracam na początek ... przeczytać ze zrozumieniem bo nie fiem o so chodzi z tym zapachem ...

Była to chyba Alinka, Renata i Mała Mi, która wcześniej dała mi wskazówki jak jeździć....znów coś nie poszło Ale wyszedłem z tego z godnością... przynajmniej się tak łudzę
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 22:09, 14 sty 2014

Do góry
Sebek... zombi ostatkiem sił klepie w klawiaturę.. mówiłam Ci że jest przedział wiekowy pomiędzy 50 a śmiercią... a nie 20 i śmiercią.. ... dostajesz ode mnie ocenę 1 z lejcami.. za słuchanie bez zrozumienia..... ale na szczęscie mi roczek do magicznej daty, a Tobie więcej wiec było super.. i super , że byłeś.. no te poniżej 50.. gadały o chorobach jak cholera non stop..... szło ogłupieć .......
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 22:09, 14 sty 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Ja też jechałem na byle czym przez kilkanaście metrów....Rozpędziłem się chyba za mocno, bo aż wywiało mi z pamięci jak się na nartach hamuje....Oczywiście wpadłem na pomysł, by się położyć...Genialne, cooo? Szkoda, że nie podziałało i rozpędzone narty nadal jechały, a ja w połowie leżąc i w połowie stojąc ( bo w butach zostałem ) za nimi Potem mnie któraś z dziewczyn uprzejmie poinformowała, że "tak nie jeździmy"

położyć się ... oczywista oczywistość, że GENIALNE !!! ... no i miałeś farta ... nie czekał na Ciebie nikt kto nie pozwoliłby na takie szusowanie na bele czym ... no i ciekawa jestem, która z dziefczyn to była ??? ... ja w każdym razie Sebastianie tak pomysł ... jak i jazdę w stylu dowolnym popieram i jestem z ciebie jakby dumna

i to była przepaść ... nie mogę nie sprostować ... to wtedy to była przepaść i żadne tam 30 cm ... to było wyższe ode mnie a ja mam półtora metra ... nio

a teraz wracam na początek ... przeczytać ze zrozumieniem bo nie fiem o so chodzi z tym zapachem ...
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 22:01, 14 sty 2014

Do góry
Dziewczyny, czy Sebek nas obraża tym zapachem? Z tyloma babami zadzierać - odważny, czy już szalony? Niektóre uczestniczki to już dzieci zalatujące cmentarzem mają. To co z nimi? Już zombie?
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 21:57, 14 sty 2014

Do góry
O matko, trumienny zapach - Sebek - bo skończyło ci sie "nascie" a zaczynaja "dziesiąt", to my juz tu z kolejnymi "siątkami" ( niektóre babcie albo prawie-babcie ) to już w pełni rozkładu powinniśmy być .......brr i skleroza cię już rąbie..........

No to chyba ja cię prędzej rąbnę ..........jak sie będziemy mieli okazję widziec........cos ty Sebek,
i ty i my wszyscy jesteśmy tu na O. piekni i młodzi..........duchem. A co ! To te prace ogrodowe na świezym powietrzu nas tak dobrze konserwują chyba..........

II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 21:45, 14 sty 2014

Do góry
gusiarz napisał(a)
Sebciu...ech takie tajemnice wyjawiasz... czułam wprawdzie chryzantemę, ale nie wiedziałam że to Ty
Jak to eM powtarza... do góry nie polecisz...
No uśmiałam się z tej historii do łez, tylko zastanawiam się czemu Sebciu później tajemniczo zniknął na górze...i tyle go widziałam
Sebastian... czuję piątkę na maturze z polaka... język giętki i barwny...historia trzyma w napięciu

A nie szósteczka ??.....
Zapach trumienny był tak obrazowy, ze od razu się zastanawiałam czy cuś dziwnego był czuć .. Ale Sebek..nie martw się ... Wody basenowe i bulgotniki rozprawiły się nawet z trumiennym zapachem

Ps..niemożliwy jesteś
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 20:41, 14 sty 2014

Do góry
Nom.... wariaty... zwłaszcza ja z Agą Gusiarz i jej synem.... Alinka w pewnym momencie do mnie zadzwoniła, że jak wjedziemy na górę i spojrzymy w lewo to zobaczymy wyciąg z trasą na której są super warunki Wjechaliśmy, podchodzimy do tej trasy iiiiii.... no cóż - dna nie widać Stwierdziliśmy oboje, że "pewnie potem będzie łagodniejsza" No bo jak nie jak tak No to jedziemy..... W między czasie rozglądaliśmy się za Alinką czy gdzieś jej nie ma.... Po przejechaniu kilku metrów zacząłem szukać wstecznego w moich nartach..... No, ale do wyboru było albo maszerowanie pod górę albo zjazd.... Trwał drugi dzień słodkiego lenistwa i perspektywa wdrapywania się pod stok mijała się z celem Oczywiście w połowie drogi stwierdziliśmy, że "to chyba nie ta trasa"... Na szczęście syn Agi jadący na parapecie co chwilę się zatrzymywał - wtedy mogłem i ja to zrobić i przez chwilę zmówić paciorki w intencji przeżycia zjazdu na tym zboczu 30-centymetrowa przepaść Izy i Aliny to przy tym Pikuś.....Nawet nie pan Pikuś
Po zjeździe w dół i zobaczeniu tego ośnieżonego klifu w całej okazałości oczywiście wjechaliśmy na górę... Po drodze Aga rozmawiała z Aliną przez telefon i uświadomiła nas, że zjechaliśmy czerwoną trasą.... Wtedy nie wiem czemu naszła mnie ochota zeskoczenia z kanapy do lasu pod nami, ale pałąki trzymały mocno.... Na górze czekała Alina z Martą (chyba, wyleciało mi z głowy....Nie dość, że zaczynam zalatywać cmentarzem to jeszcze skleroza mnie dopadła ) z uśmiechem na twarzy i z informacją, że nie w to lewo mieliśmy jechać.... No dacie wiarę??? Jednak kolejne zjazdy po Koteliny to była pesssstka
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 19:37, 14 sty 2014

Do góry
Wiecie co żon patrzy na mnie jak na wariata a ja czytając wasze komentarze ,Sebka przygody szczególnie po prostu płaczę ze śmiechu oczywiście
Sebek ile to trzeba mieć na liczniku żeby pamięć wywiało niemożliwy jesteś

Zadroszczę wam tej przygody ,jesteście juz tak zgrana grupą że aż się boje że się nas pozbędziecie z forum
żartowałam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:02, 14 sty 2014

Do góry
gusiarz napisał(a)
No, i jak poszło dobrze??

Nawet nie byłem przerażony wynikami, które mi wyszły Choć segregatory firma sprzedawała po 60 złotych Ale wyniki zgadzały mi się z załączonym Wb, także powinno być OK
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:01, 14 sty 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
No cóż....Ty byłaś Heniutkiem, a ja miałem być Sarą Angeliką.... Coś nie poszło Teraz mam tylko koleżanki o takim imieniu

Sebuś coś poszło nie tak, ale miłość do kwiatków została sie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:57, 14 sty 2014

Do góry
nebel napisał(a)
Dawno nie zagladalam do Ciebie,zbyt pochlonieta swoimi sprawami... a tu widze zimowe szalenstwo w pelni
Rowniez trzymam kciuki.

Szalllleństwo totalne Naładowałem akumulatory Zmykam, bo jutro znów intensywny dzień
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:55, 14 sty 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
To ja trzymam kciuki

Czułem pozytywną energię od Ciebie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 17:49, 14 sty 2014

Do góry
A widzisz Sebek mam zamaly monitor w telefonie tak czy siak przypomniałam sobie dzięki temu, ze sadzilam korony
Danusiu przejeżdżałem prawie koło Ciebie i machAlam, niewiem czy dostrzegłaś
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 17:43, 14 sty 2014

Do góry
Fioletowe to szałwie omszone

Macham Danusiu
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 17:43, 14 sty 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
No cóż....Ty byłaś Heniutkiem, a ja miałem być Sarą Angeliką.... Coś nie poszło Teraz mam tylko koleżanki o takim imieniu
hahaha
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 17:39, 14 sty 2014

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies