No dobra, ze 35 km na południe, ze 35 km na zachód, a reszta jak wyżej napisałam.
Marzenko a czym zastąpiłaś chryzantemy w donicach ?
Pogodowy wątek Madżenie zrobimy
Trzy lata temu pogoniłam, bo oberwali całe wiaderko niedojrzałych jabłek!
Jak to u Was śniegu dzisisiaj we Wrocku nie było ? U nas w Łodzi padał w nocy a rano skrobanie auta bo zostało na zewnątrz ale z chodników szybko sie stopił, został jedynie na trawnikach z tym że tez nie długo bo piękne ostre słońce w ciągu dnia stopiło śnieg całkowicie. Także juz po sniegu....... jedynie zimno zostało, powyciagałam z szafy ciepłe rękawiczki i czapki oraz odgrzebałam zimową kurtkę............ jejku jak ja nie lubie tych ciepłych bambetli nosić............ale cóż trzeba bo zimno. Teraz jest u nas minus 3 stopnie brrrr Pozdrawiam
Nie ma u Was śniegu? Jak chcesz to spakuję i wysyłam Dehaelem, bo ponoć szybszy niż Mikołaj Idę spać, bo usnę na maturze
dokładnie chcę się z Wami - których ogrody znam - przywitać, bo myślę, że chcecie wiedzieć co to za myszy Wam buszują po ogrodach pozdrawiam!
Zakończyłam sezon ogrodowy, Marzenko Jupi! Aż mi się samej wierzyć nie chce. Dobrze, że promocja jesienna na cebulowe się zakończyła, bo się łamałam
trala lala tylko pierwsze promyki wiosennego słonca zajrzą ci w okienko a juz pierwsza w ogród polecisz