Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 06:48, 26 lis 2013

Margarete napisał(a)
Jak to u Was śniegu dzisisiaj we Wrocku nie było ? U nas w Łodzi padał w nocy a rano skrobanie auta bo zostało na zewnątrz ale z chodników szybko sie stopił, został jedynie na trawnikach z tym że tez nie długo bo piękne ostre słońce w ciągu dnia stopiło śnieg całkowicie. Także juz po sniegu....... jedynie zimno zostało, powyciagałam z szafy ciepłe rękawiczki i czapki oraz odgrzebałam zimową kurtkę............ jejku jak ja nie lubie tych ciepłych bambetli nosić............ale cóż trzeba bo zimno.
Teraz jest u nas minus 3 stopnie brrrr
Pozdrawiam

Wizję lokalną Waszego śniegu osobiście wczoraj zrobiłam wieczorem znów padał!!! Dzisiaj w nocy będzie u nas...
agniecha973 07:18, 26 lis 2013

U nas też jeszcze nie ma tego białego, bo to od wschodu tą zimą tym razem zawiewa, czyli tym razem u nas na końcu. Pozdrawiam.
Bogdzia 07:51, 26 lis 2013

Margarete napisał(a)
Jak to u Was śniegu dzisisiaj we Wrocku nie było ? U nas w Łodzi padał w nocy a rano skrobanie auta bo zostało na zewnątrz ale z chodników szybko sie stopił, został jedynie na trawnikach z tym że tez nie długo bo piękne ostre słońce w ciągu dnia stopiło śnieg całkowicie. Także juz po sniegu....... jedynie zimno zostało, powyciagałam z szafy ciepłe rękawiczki i czapki oraz odgrzebałam zimową kurtkę............ jejku jak ja nie lubie tych ciepłych bambetli nosić............ale cóż trzeba bo zimno.
Teraz jest u nas minus 3 stopnie brrrr
Pozdrawiam

No po obydwu stronach Łodzi zupełnie inna pogoda , u mnie ostrego słonka ani przez chwile nie było a wogóle to szkoda ze nie mam działki po zachodniej stronie Łodzi bo stale macie lepszą pogodę.

Marzenko miłego dnia.
ana_art 09:12, 26 lis 2013

agniecha973 napisał(a)
U nas też jeszcze nie ma tego białego, bo to od wschodu tą zimą tym razem zawiewa, czyli tym razem u nas na końcu. Pozdrawiam.
eee jakieś kiepskie info masz bo u nas na wschodzie śniegu nie ma. I wcale mi nie żal
agniecha973 10:04, 26 lis 2013

Dla mnie większość Polski na wschodzie, a reszta na północy
gierczusia 11:02, 26 lis 2013

O kuleeee ... To tym razem Śląsk Górny pierwszy " poszedł pod nóż "... śniegowy... U mnie śnieg był już wczoraj .... Nooo noże nie od razu jakieś hałdy ale leżał sobie do południa....aaaaa.....
gierczusia 11:06, 26 lis 2013

Marzena2007 napisał(a)

To Magdy leń, nie mój

Mojego teź możesz przechować , tylko obiecaj że na początku wiosny wypuścisz ....

Buziam MAdzen.
polinka 11:12, 26 lis 2013

Jak to możliwe, że Wrocław bez śniegu??? U mnie biało i pruszy cały czas.
agniecha973 11:41, 26 lis 2013

A ja słyszałam, że jakieś śnieżyce przez Wrocław przeszły. U mnie dalej zielono. Coś srebrnego próbuje popadywać, ale ledwo to widać w powietrzu.
Pogodowy wątek Madżenie zrobimy
bleebla 11:43, 26 lis 2013

polinka napisał(a)
Jak to możliwe, że Wrocław bez śniegu??? U mnie biało i pruszy cały czas.

Wrocław już w śniegu a raczej w błocie