Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

GorAna 23:26, 25 lis 2013

asc napisał(a)
A to dla zobrazowania, że to faktycznie tylko kamyczki Ja malutka, czy one duże ???

Aniu.....mamy chyba coś wspólnego
Pozdrawiam, kamienna dziewczyno

Czekam na aranż
leon60 23:35, 25 lis 2013

To te ''kamyczki'' o których opowiadałaś faktycznie malusie ciekawa jestem co z nich wymyślisz szalona kobieto
AgnieszkaBK 23:35, 25 lis 2013

Elaborat przeczytałam i mam takie same poglądy odnośnie chemii Kamienie super, też mi się podobają Obrzeży zazdroszczę, bo też bym takie chciała
Sebek 00:04, 26 lis 2013

Kamyczki są...urocze Choć nie chciałbym, żeby mi taki przytrzasnął nogę....Poznalibyście mnie jako osobę mówiącą biegle po łacinie
monteverde 00:20, 26 lis 2013

Aniu poczytałam od 1738 stronki, milo się wszystko czytało nie martw się zmarszczkami mamy przecież botoks, ważne co masz w serduchu a babcia będziesz super, kamienie olbrzymy pozdrawiam
barbara_kraj... 00:30, 26 lis 2013

asc napisał(a)

I będę najlepsza babcia na świecie

Edit.. Na trawniku pole golfowe Bo krecik dołki wykopie

Ino od rabatek kwiatkowych będzie wara... pogonię

Trzy lata temu pogoniłam, bo oberwali całe wiaderko niedojrzałych jabłek!

Madzenka 06:51, 26 lis 2013

barbara_krajewska napisał(a)

Trzy lata temu pogoniłam, bo oberwali całe wiaderko niedojrzałych jabłek!

O matko jaka rozpacz!!!!
Ale rysy babci na 100%
Tusiala 09:08, 26 lis 2013

Ależ jędzowata babcia
Mala_Mi 09:46, 26 lis 2013

Basiu - jak mogłaś tak pogonić wnusie??? Ja za zielone jabłka nie będę karać....bo sama takie zielepuchy uwielbiam I do tej pory zjem zanim dojrzeje.... synuś ode mnie sie nauczył i jak był mały to tylko zielone jabłka chciał jeść.

Aniu Monte - żaden botoks.... do ogrodu chemia z umiarem i do siebie też, chemia tylko leczniczo Zmarszczki dodają powagi i tego się będę trzymać

Sebek - ja i bez kamyczków jak mi coś depnie na odcisk.. to potrafię, że ho.... jakimś cudem wtedy uruchamia mi się zdolność do języków obcych

Agnieszka BK, Agata - ale obrzeża nie są ogrodowiskowe No i niektórzy narzekają na nie... mi ułatwiają życie ale nie każdemu muszą Agata...... jeżeli idzie o geny po dziadkach... to sprawa tak samo beznadziejna jak po rodzicach..... wiec mam nadzieję, że będzie sie działo Jak nie, to trzeba będzie się też przyzwyczaić

Ola - "kamyczki" czekają na pomysł i liczę na waszą inwencję twórczą.. bo ja to kokoszka

GorAnia - a jak myślisz dlaczego mi sie Twój ogród podoba ???? Aranż czeka na wenę tfffórczą.. na razie zapadam w sen zimowy i mi się nic nie chce Ja działam w wyższych temperaturach..

Gosia - ciekawe co mój ostry język nauczy????? Już się boję, że dostanę zakaz zbliżania sie na odległość 100 metrów ..

Madżen - Ciebie adoptuję , ale najpierw adaptuję na wnusię Tylko muszę się zastanowić czy Cię wolę na młodszą siostrę czy na wnusię Ale chyb wole z tobą iść na obiecane Mohito i cytrynówkę

Grażyna - z tyłu liceum z przodu muzeum..... zależy z której strony popatrzą A kamienie brałam hurtem jak byłą okazja.. mniejsze wkomponowałam, a duże sobie leżały... ale tam gdzie leżały już nie mogą leżeć i musiałam zabrać do siebie

Ewa agent - nooooo co do Ciebie nie mam najmniejszych wątpliwości Oddaję Ci pierwsze miejsce przede mną dlatego Madga70 - może będę, ale na drugim miejscu

Ula, Madzia, Renia, Małgoś, Eda - buziam

Gabrielo - oj długo Cię nie było.... mysie czy królicze uszy... wiadomo o co chodzi Najważniejsze, że uszy odrosną ...wniosek prosty - to nie zęby.
No to eksperymentujemy z trawkami. Ja też trochę wykopię, ryzyk fizyk, jak padną nie będzie żal, a jak przezimują, będą jak znalazł

Bogdzia - czy pozwolę to się okaże.. za jakiś czas Na chwilę obecną jest zakaz

Pszczóła - uwaga przyjęta do serca.. myślę dalej.. u Ciebie kamieni aż za dużo, a u nas nigdzie nie ma kamieni.. nawet polnych

ka1sia - ja nic nie planuję, bo życie i tak swoje plany poczyni..ale pomarzyć można

Joanna - dobrze, że zkumałaś, bo pisałam chaotycznie...

Marta - tak, tak, Basia to jędzowata babcia. Zabroniła najsmaczniejszych jabłek na świecie A tak na poważnie to myślę, ze to wspaniała Babcia.. jak chyba wszystkie tu na forum... bo tu nie ma "zimnych" babć

Jak kogoś pominęłam to proszę o wybaczenie.

Rench 10:34, 26 lis 2013

No ,w tym roku to ja chyba będę sadziła z kilofem zobacz u mnie co narozrabiałam