Basilikum - ja posadziłam krokusy i w pełnym słońcu i bardziej w cienistym , będę jeszcze miała choć z tydzień krokusy. Też uwielbiam ten czas - jest wyjątkowy.
Margaretka - jest kolejny tydzień odżyłaś ?

ja jutro pikuję nie wiem ile godzin

Tak ten sok z brzozy ma szczególne właściwości.
Pszczółka Margaretka - zrobiłam dla porównania zdjęcia naparstnic. Siewki dostałam od...Vivy napisłam Vity? no idzie się pomylić. Nie dość że podobne mają nicki to na dodatek się skumplowały i ślad po nich zaginął - a takie cudne ogrody.Jakoś je trzeba przywołać. Ewa one Ciebie się słuchają.
to naparstnica rdzawa czyli Digitalis ferruginea - doczytałam i chyba za gęsto posadziłam eh
naparstnica purpurowa
Mała Mi - tylko Ty mogłaś się doczytać że wszystko zrobione, u mnie nie ma takiego pojęcia wszystko zrobione, jedne prace przenikają w drugie. Jak ogarnę po zimie to minie wiosna i trzeba będzie ogarnąć po wiośnie i.t.d. i dobrze mi z tym
Agnieszka W - no własnie nie mam sposobu na utrwalanie soku z brzozy a zaczyna się kończyć
Urszula - wyłącznie poważne
Gocha - i jak popijasz sok? ja bym nie gotowała tyle godzin nie chciało by mi się
Kasiek - nawet nie wiem jakie liście, tani był chyba 17 zł, jeszcze do mnie nie dojechał ale podobno nic a nic nie widać żeby coś tam, poproszę Cię o fotkę