Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Handmade by Elka

Handmade by Elka

chelll 22:14, 21 maj 2018

Dzisiaj pomyślałam, że mam ładny ogród, mimo że niewypielony. Już mniej w nim do zrobienia niż więcej. Starzeję się ?! Macie tak? Ja pierwszy raz! I to nawet miłe
dominika_ 16:34, 22 maj 2018

Piękne te Twoje piwonie, ja wczoraj zakupiłam dwie, jakieś rady w sprawie uprawy?
AsiaK_Z 16:41, 22 maj 2018

Pewnie że masz piękny ogród Elu. Wątpiłaś? Pozdrawiam
Kasya 17:16, 22 maj 2018

chelll napisał(a)
Dzisiaj pomyślałam, że mam ładny ogród, mimo że niewypielony. Już mniej w nim do zrobienia niż więcej. Starzeję się ?! Macie tak? Ja pierwszy raz! I to nawet miłe

No ty masz pieknie i mniej niż więcej ale nie kazdy tak ma
Makao_J 17:50, 22 maj 2018

Ja też uważam że masz już piękny ogród. Wielkie rośliny. Dorodne. Wygląda to obłędnie.

Moje rośliny są wciąż małe i stale coś wymieniam bo pada po zimie ale też uważam że już bliżej końca jestem Zostaje tylko wykańczanie np. planujemy obrzeża z kostki zrobić już tam gdzie nic nie będzie ruszane bo jest okej. To dobry znak dla mnie i ogrodu
18:20, 22 maj 2018
chelll napisał(a)

w tym roku tez nie mam pedu ogrodowego ..robie mniej niż wiecej ...ale ciesze się też z ogrodu ....choc rewolucja doś duza u mnie zaplanowana i do jesieni ogórd w przebudowie bedzie
chelll 21:15, 22 maj 2018

dominika_ napisał(a)
Piękne te Twoje piwonie, ja wczoraj zakupiłam dwie, jakieś rady w sprawie uprawy?

No co TY, posadziłam małe kłącza i rosną. Czasem pryskam , bo dostają grzyba i brązowieją im liście. W tym roku pierwszy raz dostały nawóz. Rosną i kwitną, ciesząc oko.Pachną obłędnie Sadź, nie będziesz żałować.
Tak wyglądają dzisiaj
chelll 21:15, 22 maj 2018

AsiaK_Z napisał(a)
Pewnie że masz piękny ogród Elu. Wątpiłaś? Pozdrawiam

Asia, nie uwierzysz, ale wieeeeleeee razy. :\ Głupia ja
chelll 21:16, 22 maj 2018

Kasya napisał(a)

No ty masz pieknie i mniej niż więcej ale nie kazdy tak ma

Kasya, pewnie że nie każdy. Ja gdy napatrzę się np. na Pęchcin to wracam chora. Swój bym zaorała, ale trzeba lubić co się ma I tego się uczę
chelll 21:18, 22 maj 2018

eee_taam napisał(a)

w tym roku tez nie mam pedu ogrodowego ..robie mniej niż wiecej ...ale ciesze się też z ogrodu ....choc rewolucja doś duza u mnie zaplanowana i do jesieni ogórd w przebudowie bedzie

I chyba cała tajemnica w tym, żeby cieszyć się ogrodem po prostu. Ja strasznie spinam sie niedoróbkami, chwastami i innymi duperelami, zapominając, że nie o to chodzi

Ciekawa jestem Twoich rewolucji, zdradzisz , co planujesz?