Ogrodowy powrót do dzieciństwa.
12:15, 29 maj 2018
Piękny żywopłocik cisowy, wzdycham do niego
Cześć Polinka, przyszłam podglądać Twoje trawki...No marzenie...Molinie masz piękne! Napisz, proszę, jaka to odmiana? Ja swoje szałwie połączyłam z seslerią jesienną. Ładnie grają kolorami. Ściskam ciepło!!
masz racjętytuł słuszny
Ale masz tych traw w ogrodzieja jeszcze nie tak dawno nie miałam, ani jednej, a teraz wszędzie je upycham
nie wyobrażam sobie ogrodu bez nich, chociaż czasem niektóre odmiany denerwują, widzę,że nie tylko mnie
Ja to o królowej też pisałam-to Poli nam się tutaj "oburza"-ale sama powiedz-tytuł słusznie przyznany
Niesamowity ogrom traw wszelakich u Ciebie! Niby wiem, że tyś Trawowa Królowa, ale jak pokazujesz te kadry i szersze kadry, to nadal to robi wrażenie "wow"!
widzę, że na każdego przychodzi czas, że Evergoldy wymienia.
Ja to w ogóle rozmyślam czy pchać sie jeszcze w jakieś carexy - dwa lata Variegaty były śliczne, a w tym roku do tej pory masakra.
SS mi napuszczał bocznych odrostów, już nie są to trawki w kulistych kształtach.
A mnie znowu korci kupić carex Gold Fountain, bo jednej zimy mi nie przetrwały, a bardzo mi się ta trawka podoba.
Poli moje Evergoldy to kicha na maksa w porównaniu do Twoich - też chcę wypierdykać je... co dodasz do szałwii... bo mam dylemat
Ogrodowo jak zawsze cudnie u Ciebie :*
Poliś pięknie
a to molinia morherx czy jakoś tak?
Ładniutko
Trzymam kciuki za nową rabatę a ogród Twój wiesz, że uwielbiam!
Buziaki Kasiek