Kombinuje nad dalszą częścią ogrodu i głowa mi pęka.
Po ścięciu drze, wycieciu suchych na działce same dziury i jak to teraz wymyslić.
Chciałabym jakieś fajne drzewa, ale nie wiem, czy jako solitery, czy w rabatach.
Fotki wrzucę wieczorkiem, mam chyba na innym komputerze w domu, wysokość tego ambrowca na zdjęciu to ok. 1,60 (zmierzę jak wrócę do domu). Przyrasta dosyć szybko (dużą ilością liści raczej niż gałęzi). Według Związku Szkółkarzy Polskich dorasta w naszych warunkach do 10-20 m - więc raczej gigant ogrodowy. Jak przycinany -pewnie nigdy nie osiągnie swoich możliwości.
Agnieszko, czy Ty musisz do pracy wychodzć, czy możesz pozwolić sobie na luksus całodziennego patrzenia i przebywania w ogrodzie.
Mnie by się do pracy chodzić nie chciało, mając tak cudny ogród
Zaznaczam koniecznie, bo ciekawy wątek się zapowiada.
Na pewno ogród będzie w moim guście, skoro chciejstwa ogrodowe podobne, ciuradełoko mam, lustro właśnie się kończy...
Dzis byłam u Kapisa były ale tylko takie spore albo takie dwa ogonki za 15 zeta, u Kulasa nie było napewno takich srednich jak ma Syly bo sama bym chciała.
Kulas ma bardzo duze bacatta nie pamietam po ile i ten drugi cis rozłozysty choinowy jak u jazzy za 55 zeta
Nie wiem czy Ci pomogłam odpowiedz jest taka ze takich srednich nie widziałam ....