Danusiu - dziękuję Ci za odkopanie mojego wątku, bo właśnie miałem go szukać
Chciałbym życzyć wszystkim ogrodniczkom i ogrodnikom szampańskiej zabawy dziś w nocy, a Nowy Rok niech przyniesie Wam to, czego oczekujecie od losu, niech spełnią się Wasze marzenia te racjonalne jak i te mniej. Niech Wasze ogrody i Was omijają choroby i inne pasożyty Do Siego Roku
Danusiu - jak patrzę na Twój ogród to czuję się jakbym się przeniósł do Narnii Macham sylwestrowo życząc, żeby rok 2014 był jeszcze lepszy niż 2013 i żeby przyniósł Ci niezapomniane chwile i spełnienie Twoich marzeń i planów o których pisałaś
Zielona Marto - najlepsze jest tworzenie i efekt, gdy oddajesz ogród, potem lubię byc na wiosnę, zadbać o wszystko. Wtedy wiem, że ogród będzie miał dobry start i pokaże całą swoją urodę, bo wszystko wyjdzie takie świeże na wiosnę.
Bogda - aleś mnie rozśmieszyła tymi słowami
Marzena2007, leon60 - może się uda, nie będę zdradzać szczegółów o jaki ogród chodzi
WilczaGora - dąże do wiosny od lutego, kupuję kwitnące ciemierniki, cyklameny, albo hiacynty, bo som
monteverde - Aniu, ja kreta wspominałm, bo ktoś pytał czy przejdzie górą, nie mam go obecnie na szczęście
jagoda99 - dziękuję za serdeczne słowa z głębi serca
Kasik - dzięki i nawzajem
Sebek - ciachaj, ale nikoniecznie, ja tylko robię czasem takie "dywersje pod prąd"
Basiu - u mnie też siedzą, późno sadziłam
Pszczółko - przestawiłam anioła, lepiej go widać od ulicy
Magdo - wspieram w rośnięciu tujek i dziękuję za życzenia
Patrząc na zdjęcie rozmazanego wianka nie wiem czy siem śmiać czy poczuć siem urażonym Chyba wybiorę to pierwsze A taki wianek w przyszłym roku muszę koniecznie zrobić lub kupić
Danusiu - no teraz to ja nie wiem czy to prace na koniec sezonu czy na rozpoczęcie nowego? Ja chyba jutro też coś poprzycinam Mam kilka kandydatów na oku Sebuśkam
Leżę Ze śmiechu również, bo rozszerzona matematyka zwaliła mnie z nóg - szkoda, że w mniej pozytywny sposób niż Wasze posty Królowa pozwoli, że teraz pozwolę sobie odwiedzić inne wątki