Skrzynia bez dna, boki wyłożone membraną jak do izolacji fundamentów lub inną.
Drenaż niekoniecznie bo skrzynia bez dna, odpowiednia ziemia jak najbardziej pożądana. Właśnie dzisiaj zakupiłam pomidorki koktajlowe i karczochy do skrzyń w ogrodzie z lustrem.
Są tak pomarańczowe, że aż biją po czach Nawet w donicy, gdzie są jednakowe narcyzy białe wszystkie- jeden mi taki wyrósł ale ucięłam do wazonu, bo gryzie się niemiłosiernie
Super, Danko, dziekuję za - jak zawsze cenne - informacje.
Faktem jest, że w miejscu gdzie przed nawożeniem użyłem butów z kolcami trawka miała fajny start
Co do piaskowania - piszesz, że tylko na części zacienionej, wilgotnej. OK, powiedz mi jednak proszę, jeśli na pozostałej części podłoże jest twarde i ubite ? nie trzeba tam robić piaskowania? czy zrobić tylko kolcami i troszkę piasku rozsypać delikatnie ?
Nie wiesz, gdzie mozna zakupić taki areator rurkowy ? szukam w internecie, jednakże bez efektu
Wklej proszę to zdjęcie, nie podawaj mi numeru ułatw mi zadanie i nie pozwól dociekać które i o co chodzi Ja naprawdę potrzebuję pomocy w znalezieniu tego miejsca a nie ułatwiasz mi zadania Już dawno bym się wypowiedziała