Gobasiu, troszke na niego popatrze Z bialych montan znam c.Willsonii' i c. Alexander( silnie pachnacy wanilia) Inne biale montany znam tylko ze zdjec Ciekawe co Ci sie trafiloPokazuj go czesciej
Alu wybacz, mam opóźnienia forumowe, taki czas gorący
Dziękuję w imieniu męża
Sceneria powstanie, już nam doskonały pomysł, a właściwie mnie, wpadł do głowy.
Dziękuję
uwielbiam ten podgarycznik variegata, mam go w trudnym miejscu na rabacie, super zadarnia i rozjaśnia
te jeszcze kwitną
Klimat tworzą drzewa, ogród nie jest doskonały,
mnóstwo w nim niedokończonych rabat lub nowo zaczętych zakątków,
pracuję w nim tylko dla przyjemności i dziękuję Magda za miły wpis
Wooow ale piknie! Kanciki miodzio i trawniczek zieloniutki! Dereniowe mega fajnie wyszła Pozdrawiam i ak będe miała więcej czasu wpadnę na dłużej cos pokombinować na nigrowej
Tymczasem widok zielonej rabaty - grabowo, hortensjowo, jarząbkwo moliniowej daje mi ogromną satysfakcję... wymaga mało pracy, podlewanie się samo dzieje... tylko ta różnica we wzroście jarząbków mnie martwi... będę dokarmiać je gnojówką z pokrzywy...
mała między drzewami ma wszystko czego szkoda było wyrzucić wiem, muszę być bardziej asertywna
i nigrowa. Póki co w obróbce . Między nigrami po 2 vanilki, tuffety szałwie, świerki globy, orliki i tymczasowo 3 bobo, które nie wiem gdzie posadzić
Na nigrwej liczę na Waszą pomoc bo jej kształt i wielkość to za duże wyzwani jak dla mnie
Troche to potrwa, zanim ten murek powstanie, bo w tym roku robimy jednoczesnie wiele rzeczy. Podwyzszone rabaty na warzywniaku beda z podobnych kamieni, tylko wezszych No i nowe kompostowniki z katownikow metowych powstana, w koncu pozbede sie tych plastikowych
Ekran z cisa ruszyl.
Ogólnie warzywnik, wygląda już jako - tako jak mawia moja Mama
gnojówka z pokrzyw i wrotyczu nadaje się do podlewania, beczki z wodą ustawione pod czereśnią i przy pomidorach, by ciepłą podlewać
Kwitnie kalina a obok bez
między skrzynie położyłam części od krzeseł, wygodnie się pieli